2777
2789

ازش بپرس

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عاشقه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

همش میگه دوسم داره و رفتاراشم اینو نشون میده ولی مثلا انلاین میشه جواب نمیده بارها اینطوری شده چطور ...

آخ آخ چقد درد داره این وضع بهش بگو ناراحت میشی از این کارش خب 

یا تو هم همین کارو کن ببین چی میگه اگر گفت بگو تو هم این کارو می‌کنی 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

من توی زندگیم روی یه هیز کراش زدم که اصلا عاشق نبود اشک اشک اشک

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خب می‌تونه الکی بگه دارم😂

غلط می‌کنه 😂😂💔

چجوری بهش بگم؟خیلی اذیتم به خدا😕

ببین باهاش درست حرف بزنم اگر نشد با رفتار نشون بده بهش 

دقیقا تو هم همون کارو کن 

ببین باهاش درست حرف بزنم اگر نشد با رفتار نشون بده بهش دقیقا تو هم همون کارو کن

یعنی بهش بگم اینکه آنلاین میشی ولی پیامای من رو سین نمیزنی آزارم میده؟

بعد اگه نشد رفتارمو عوض کنم

یعنی بهش بگم اینکه آنلاین میشی ولی پیامای من رو سین نمیزنی آزارم میده؟بعد اگه نشد رفتارمو عوض کنم

آره دقیقا البته هیچ وقت جوری رفتار نکن ک فک کنم وابسته ای هیییچ وقت این بزرگ‌ترین اشتباهه