2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 104506 بازدید | 5434 پست
سلام چک صیادی چیه میتونم آنلاین بگیرمش برای وام ترپ نوشته چک صیادی برای ضمانت باید گردش حسابم خیلی ب ...

سلام چک صیادی رو فقط روی حساب جاری و به صورت حضوری میدن .

معمولا روی حساب‌های حقوقی یا حساب‌های با گردش بالا میتونید درخواست دسته چک بدید و باید بانک موافقت کنه که بهتون بده یا خیر .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبت بخیر ممنون میشم منم راهنمایی کنی.

یه شرکت هست که به عنوان واسطه وام گیرنده های وام طرح اعتبار ملی و مهربانی رو به ضامن هایی که رتبه اعتباری خوبی دارن وصل میکنه و وام گیرنده بابت ضمانت به ضامن ۲۵میلیون میده.

همسرم رتبه اعتباریش a هست و میگه میخوام براشون ضامن بشم.

شرایطش هم اینه که برای ۵تا وام ۷۰۰میلیونی طرح اعتبار ملی میتونه ضامن بشه و وام گیرنده ها قرارداد می نویسن و امضا میکنن و دو برابر مبلغ وام هم بهمون سفته میدن که درصورت عدم پرداخت قسط میشه سفته رو اجرا گذاشت.

امضای دیجیتال خواستن و گفتن چک دیجیتال رو خوده وام گیرنده میده.

حالا با این شرایط بنظرتون این ضمانت رو انجام بدیم؟

ممکنه با وجود داشتن سفته بازم برامون مشکلی پیش بیاد؟

همسرم کسر از حقوق یا چنین چیزی هم نداره کارمند نیست فقط رتبه اعتباریش خوبه.

اگه وام گیرنده پرداخت نکنه چه عواقبی داره؟ سفته هم ازش میگیریم

@مامان_سبحان7‍