2777
2789

خانوما من موخوره انواعشو دارم

خصوصا موخوره چروک، انگار مو کز خورده

حتی موهای پاهام و(ـــ) هم اون مدلیه

که فهمیدم منشا هورمونی داره و باید دارو بخورم 

ولی چون کسی به یه ورشم نیست من مشکل هورمونی دارم، فعلا باید تحمل کنم

علاوه بر اون، موخوره دوشاخه و سه شاخه و پر مانند و همه جوره رو دارم و نمیدونم چیکار کنم که موهام نرم و براق بشه و از این حالت وزی و خشکی دربیاد

پوستم هم پرتقالیه و جای جوشا چال شده. پوستم معتدله ولی جوش زیرپوستی خیلیییی دارم

پیشنهادتون چیه🥲

یه کاربری هم تاپیکی داشت درمورد آلوئه ورا و اینا. سیو نکردم

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

فکر کردم من تایپک زدم بخدا وقتی بقیه رو میبینی مو های نرم ابریشمی صورتشون مثل پنبه کلا میخوای بری مح ...

لکو که نگو خوااااهر 

جالبه هیچکسم نمیاد راهنمایی کنه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لکو که نگو خوااااهر جالبه هیچکسم نمیاد راهنمایی کنه

اره والا دیشب عروسی دعوت بودم موهای بکی انقدر نرم و پر پشت بود از جاو مو حالت داده بود یه تل مو خوشگل زد بود چشمم همش روش بود موهای من وز و به شدت کم پشت از جلوی سر 

اره والا دیشب عروسی دعوت بودم موهای بکی انقدر نرم و پر پشت بود از جاو مو حالت داده بود یه تل مو خوشگ ...

موهای من کم پشت نیست ولی خیلییییی خشکه

سلام من دارم

اما باید توضیحظون بدم و سر فرصت تاپیک بزنم ان شاالله

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان برات میگم چیکار کنی فقط کمی طولانیه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سلام من دارماما باید توضیحظون بدم و سر فرصت تاپیک بزنم ان شاالله

مرسی

قربونت برم🩵

اول پاکسازی انجام بده.

چیزایی که میخوری رو کنترل کن چون تاثیر مستقیم داره.

برای موخوره اول برو تا اونجایی که موهات موخوره داره کوتاه کن، من خودم روغن تراپی انجام میدم شب هام موهام رو نرم میبافم ماهی یبارم حنا میزنم که خیلی روی موخوره من تاثیر ‌گذاشت. هر ۲ هفته یبارم ماسک بزار، حالا میتونی انواع ماسک بزاری اگه خواستی بهت معرفی میکنم.

من خودم اول ماسک خونگی میزدم ولی الان ماسک میخرم ، تاثیر از خونگی بیشتره واقعا.

برای پوستت تونر مناسب رو بخر که واقعا تاثیر داره.

چیزایی که میگم بر اساس تجربه خودمه برات تخصصی نیستن❤️

برای پاکسازی کبد اگه امکانش هست سرکه انگبین درست کن و بخور، دستورش رو از مامانم میگیرم برات.

برای ماسک مو بنظرم اینکارو کن، ماسک حنا بگیر به سر، ۱ تخم مرغ بشکون توش با روغن نارگیل با زیتون، ماهی یبار

من همیشه آخرای ماه انجام میدم، امشبم انجامش میدم. چند ساعت ماسک رو بزار.

جوش زیرپوستی هم درونیه علت های خودش رو داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اول پاکسازی انجام بده.چیزایی که میخوری رو کنترل کن چون تاثیر مستقیم داره.برای موخوره اول برو تا اونج ...

واهایی مرسی گلم🥲🩵 ممنونم ازت که وقت گذاشتی 

واهایی مرسی گلم🥲🩵 ممنونم ازت که وقت گذاشتی

خواهش میکنم گلم🩷✨️

فقط ممکنه طول بکشه کمی ولی تاثیرش رو میبنی

حتما ورزش هم کن توی خونه چون تاثیر داده

سلام

من قید موهامو زدم و ماشین کردمشون

پوستمم طبق چیزی که گفتی خیلی بهتر شده🥲

ممنونم ازت🫂🩵 

سلاممن قید موهامو زدم و ماشین کردمشونپوستمم طبق چیزی که گفتی خیلی بهتر شده🥲ممنونم ازت🫂🩵

سلام گلم سال نوت مبارک باشه🩷🩵

اشکال نداره گاهی زدن مو خیلی. بهتره‌.

برای پوستت از ماسکای وارمی ولی اگه امکانش هست فریمن استفاده کن؛ از محصولات لانبنا مدتیه استفاده میکنم خیلی خوبه( مخصوصا محلول مژش)

دستگاه اتو پوست، میکرودرم خونگی، با بخور هم عالیه

یه ماسک ۵۰ هزاری زغال هم توی دیجیکالا هست اونم خیلی خوبه