من تازه ۱۸ سالم شده توی دی ماه و اینکه بلافاصله رفتم آیین نامه کلاس هاش رو شرکت کردم و بعدش هم عملی، ایین نامه رو مطمئنم که قبول میشم اما مشکل شهرم هست حالا از چه نظر من از ۱۶ سالگیم رانندگی میکردم و عملا رانندم به خوبی بلدم رانندگی کنم نیم کلاچ عالی و حتی پیش مربی رانندگیم میشستم حتی بهم نمیگفت چیکار کنم فقط چون پول داده بودم ماشین رو میچرخوندم که ساعت کلاسم تموم شه فقط یه چیزی رو باهام کار میکرد و اونم پارک دوبل بود، من بلدم پارک دوبل بزنم اما نه ۳۰ تا ۴۵ سانت از اینایی که همه تو خیابون پارک میکنن و میچسبونن به جدول و توی جای کوچیک جاش میکنن، کلی تمرین کردم پارک دوبل رو اما متاسفانه توی جایی که ازمون آزمون میگیرن اون کوچه همش پله و پل های خراب و داغون و شاخص رو نمیشه روشون پیاده کرد این دو جلسه آخر رو خوب پارک دوبل میزدم اما من به شدددددددت استرسیم و اصلا حالم بد میشه چون رانندگی بلدم بار اول رد بشم، شما شاخصی یا کمکی برای پارک دوبل دارید که کمکم کنه؟ (شاخص های جدا از اون چیزی که توی کلاس ها یادتون دادن)
عزیزم برای بار اول دنده عقب باید از لچکی نصفش رد شده باشه بار دوم که میخوای بپیچی به راست باید به آینه بغل نگاه کنی دستگیره در عقب اگر بالای جدول افتاد بپیچ به چپ تا آخرم باید بپیچی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.