2777
2789
عنوان

ولخرجی🥲🤦‍♀️

295 بازدید | 33 پست

خانمای عزیز در سال چنددست لباس بیرونی میگیرین ؟چنددست لباس تو خونه ای میگیرین ؟یه خانم باید چندتا شلوار داشته باشه چندتا مانتو داشته باشه؟من خیلی لباس میگیرم همسرم هر چقد پول میده بهم حداقل نصفشو لباس میگیرم بقیشو آخر ماه میدم یه تیکه طلای کوچیک در حد یه گرم یا نیم گرم تازگی ها مامانم بهم میگه خیلی ولخرجی اینجوری نمیتونی زندگی جمع کنی تا پول نداشته باشی کسی بهتون محل نمیده این پارچه هارو میگیری چیکار کنی اینا برات زمین میشه ماشین میشه پول میشه 🥲میگه به آینده هم فکر کن 

من با خرید کردن حالم خوب میشه و پر انرژی میشم یه ماه لباس نگیرم حس میکنم لباسی ندارم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من پس انداز هم میکنم در ماه نیم گرم یا یه گرم طلا رو میگیرم

بنظرم وقتی حقوق میگیری خودتو موظف کن اول طلا بخری. اون مقدار که قبلا میخریدی الان دو برابرشو بخر. مابقیشو هر کاری دوست داری انجام بده

هر ماه یه لباس میگیری؟عجب.

آره ولی نه اینکه این ماه بیام ۵،۶ ملیون بدم لباس ها نه مثلا  ماه قبل دوتا شلوار راحتی گرفتم دوتا تیشرت گرفتم و یه شلوار تقریبا دوتومن دادم لباس این ماه هم یه ست تیشرت شلوار گرفتم بیشتر لباس خونه ای میگیرم 

خوشبحالت اسی الان دو  گرم طلا  ۱۳م

ماهی یدونه لباس کم کمم ۱

۱۴ میلیون خرجی بهت میدن

بعد من بابام با اینکه داره نهایت بهم ماهی ۸ بده

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بنظرم وقتی حقوق میگیری خودتو موظف کن اول طلا بخری. اون مقدار که قبلا میخریدی الان دو برابرشو بخر. ما ...

نه عزیزم من خانه دارم سر کار نمیرم که همسرم پول میده ولی خودش هیچ پس اندازی نمیکنه 

خوشبحالت اسی الان دو گرم طلا ۱۳مماهی یدونه لباس کم کمم ۱۱۴ میلیون خرجی بهت میدنبعد من بابام با این ...

۸کمه یعنی ؟؟حقوق یه کارگره بعدم هزینه زن خونه با دختر مجرد متفاوته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂