2777
2789
تو زندگی هم یجورتیی وابستن هم مستقل انگار بین دوراهی گیر می کنن

اخ وابسته رو خوب گفتی

من انقدر به مامانم وابسته ام که نمیدونم بعدا چطوری میتونم برم سر خونه زندگی خودم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کس از تجربه هاش میگه ، جمع نمیشه بست ، خیلی به مناسبات خانواده اش بستگی داره و همینطور روحیات ذاتی خودش

تک فرزند دیدم رفتار کاملا نرمال داره تو جمع ، تک فرزند دیدم ناسازگاره تو جمع و انتظار داره همه اونو بذارن تو اولویت یا توجه خاصی کنن چون همیشه همه چی برای اون بوده

حالا اینکه درون هر آدم چی میگذره که بقیه نمیدونن ولی در ظاهر خیلی به تربیت خانواده بستگی داره

ولی خوب ازشون شنیدم که ای کاش خواهر داشتم برادر داشتم 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

چرا کاربرا اینجوری میگن 

من تک فرزندم اصلا تک فرزندی رو تایید نمیکنم

ولی تعریف از خود نباشه واقعا لوس نیستم

ویژگی های لوسی و خودخواهی و... به تک فرزندی و چند فرزندی مرتبط هست ولی صرفا با تعداد خواهر و برادر نمیشه اینو قضاوت کرد

حتی دیدم کسایی که با وجود تک فرزند نبودن فوق العاده لوس بودن

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

بنظر خودم خیلی به تربیت خانواده ربط داره.خانواده اگه از پس تربیت بچه بربیاد فرقی نداره تک فرزند یا چند فرزند.ولی در کل متفاوت هست آدم با آدم

من خودم توی خانواده حساس بزرگ شدم و به شدت مودب بودم ولی خیلی دل نازک.یهدجورایی هم وابسته به خانوادم بودم البته وابستگی نمیشه گفت بیشتر غیرتی هم خیلی مستقل

کسایی که من باهاشون برخورد داشتم اینطور بودن و همینطور بسیار حساس

بعضی ادما اینطورن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

توروخدا بهم دعوا نکنین. اما من دیدم که بلوغ فکریشون دیرتر از بقیه اتفاق میفته

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

شوهرم یه دوستی داره تک فرزنده ،با ادب ،  خیلی مهربون ، شوخ و همه چی تمامه ،شوهرمم میگه ببین چون تک فرزند بوده خانوادش صدشون رو‌براش گذاشتن و برای همین میگه ماهم فقط یه بچه بیاریم ولی من دوتا میخوام  

من تک فرزندم ولی تا خودم نگفته بودم همکلاسی دانشگام تصورش نمیکرد ک تک باشم میگف ب برخوردت نمیخور تک باشی.هیچوقت ب کسی تکیه نکردم تک رو بودم همیشه یکم لجباز و حتما کاری ک میگفتم انجام میدادم پای قولم همیشه هستم ب هیچ وجه هم لوس نیستم و خیلی منطقی ام.تنهایی برام طبیعی هستش و بود نبود ادما واسم مهم نیس.ادما رو هم راحت میتونم کنار بزارم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️