خدایا یه عده رو شفا نمیدی نده ولی همینجوریم رهاشون نکن تو جامعه
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
خخخ قفل کرد خواهر شوهر به این ترسویی 😂...ولی بگم منم با زنداداشم مشکل دارم دلیل نمیشه اینجا بگم همه عروسا بدن عجب ادمایی پیدا میشن😨😨😨😨
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یكی تاپیك قبلش درباؤه شب چله ای بردن واسه زن داداشش بود
و گفته بود شامشون بدمزه بود ما فلان دادیم اونا فقط فلان دادن
الان تاپیك زد هر چی فحش بود داد به عروسا!
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اتفاقا تنوعی خوبه من کلی خندیدم .. ناجور داشت حرص میخورد
اره یوم دیگه می گذشت خودشو اتیش میزد وسط سایت از حرص
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
دیشب تاپیک زده که فردا شب ، یعنی امشب میخوان شب چله ای ببرن بعد ساعت ۵ تاپیک زده شامشون بد بود ، یع ...
خودشم معلوم نبود چی میگفت والا فقط فحشاش مفهوم بود
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است