2777
2789
عنوان

نزن خودتو

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 155 پست

خخخ قفل کرد خواهر شوهر به این ترسویی 😂...ولی بگم منم با زنداداشم مشکل دارم دلیل نمیشه اینجا بگم همه عروسا بدن عجب ادمایی پیدا میشن😨😨😨😨

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

دیشب تاپیک زده که فردا شب ، یعنی امشب میخوان شب چله ای ببرن

بعد ساعت ۵ تاپیک زده شامشون بد بود ، یعنی ساعت ۴ شام خورده بودن؟؟؟؟😑😑

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده ای.ازین ترشیده ها بود که 40سالشه بعد داداشش زنشو دوس داشت این داشت میمیرد 

اینجوری۰نگو۰به۰خانمای۰سن۰بالا۰مجرد۰توهین۰نکن۰این۰کلا۰مشکل۰داشت۰وگرنه۰خیلیا۰رو۰میشناسم۰اینجوری۰نیستن

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
چیشده؟!

یكی تاپیك قبلش درباؤه شب چله ای بردن واسه زن داداشش بود

و گفته بود شامشون بدمزه بود ما فلان دادیم اونا فقط فلان دادن

الان تاپیك زد هر چی فحش بود داد به عروسا!

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
اتفاقا تنوعی خوبه    من کلی خندیدم .. ناجور داشت حرص میخورد

اره یوم دیگه می گذشت خودشو اتیش میزد وسط سایت از حرص

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

عاقا چقدر مهم بود پشت سرش دوتا تاپیک زده شد 

😃😃

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

آقا من حال نداشتم کل تاپیک قبلیش بخونم ولی حالا تهش واقعا اگه از پذیرایی خوششون نیومده دفعه دیگه برای عروس کمتر خرج کنن

ما یه ضرب المثل داریم واسه اینجور وقتها که میگه عزت از رو عزت»

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
عقده ای.ازین ترشیده ها بود که 40سالشه بعد داداشش زنشو دوس داشت این داشت میمیرد 

دختر گل این واژه ترشیده خیلی زشت و دور از شان یک خانم محترم مثل شماست لطفا دیگه این واژه زشت استفاده نکن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اینجوری۰نگو۰به۰خانمای۰سن۰بالا۰مجرد۰توهین۰نکن۰این۰کلا۰مشکل۰داشت۰وگرنه۰خیلیا۰رو۰میشناسم۰اینجوری۰نیستن

اعصابم خورد شد والا به همه دری وری گفت بیشعور

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
دیشب تاپیک زده که فردا شب ، یعنی امشب میخوان شب چله ای ببرن بعد ساعت ۵ تاپیک زده شامشون بد بود ، یع ...

خودشم معلوم نبود چی میگفت والا فقط فحشاش مفهوم بود

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
خواهرشور من بوده حتما😂😂😂😂

نه والا

وگرنه تو زنده نمیبودی

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است