2777
2789
عنوان

شوهرم حرف خونه رو به محل کارش میبره

286 بازدید | 15 پست

سرم داره میترکه از حرص و کلافگی

من کار خونه انجام میدم خیلی بی حال و بدن درد میشم و حالم بد میشه کم خونی و تیروئید دارم برای درمانش هیچ اقدامی نکردیم چون شوهرم پول نداره از بی پولی هم افسرده شدم بنابراین  فعالیت های معمولی خونه برام سخته و خیلی با تنبلی انجام میدم و اکثریت خونم شلخته هست  بچه کوچیک هم دارم هرچقدر جم میکنم نیم ساعت بعدش دوباره کلی اشغال میریزن 

شوهرم رفته همه مسائل خصوصی زندگیمون رو به همکار خانمش گفته مثلا گفته اره خانمم تنبله کار خونه نمیکنه و.... خانمه ۴۵ سال ایناست و بچه هم کوچیک نداره و دختر هاش بزرگن و مجرد خانمه شوهر نداره 

خانمه کلی از خودش و خانه داریش تعریف کرده کلی از خودش تعریف کرده که هم سرکار کار میکنم و هم خونه🫠🫠الان شوهرم اومد برام تعریف کرد و با من دعوا بود منم ناراحت شدم  گفتم این همه زحمت میکشم تلاش میکنم خونه تمیز باشه با بی پولی و بد اخلاقیت میسازم به چشمت نمیاد از بچت مراقبت میکنم و بزرگش میکنم این از زیر بوته که رشد نکرده تو که انقدر از هم کارت خوشت اومده برو بیارش برای خودت 

من میرم خونه مامانم 

شوهرم از خونه قهر کرد رفت

اخه چرا باید بشینه از مسایل خصوصیش به همکارش بگه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا ولی من بودم چنان دهنشو صاف میکردم که بار اول و آخرش باشه 

الان یه بچه کوچیک دارم انقد عصبی شدم که شوهر جرأت نداره بهم بگه تو

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

شوهری که نمی تونه خرجتو بده باید ساعت ۹ شب بزاریش دم در.

نمی تونه خرج بده و میره پیش همکار خانومش هم بابت چیزی درد و دل می کنه که از بی عرضگی خودشه؟

تو خونه راهش نده به خدا

قهر کرده؟ جالبه واقعا

جاتون عوض شده

موردشور اون همکار خانمش هم ببرنچهارشیرع برای کمخونیت بخور بخودت برس تا سرپاشی

من تا جایی که بتونم تلاشم رو میکنم خونه تمیز باشه بقران از صبح ساعت هفت سر پام تا خود شب مثل یه کوزت کار میکنم چیکار کنم خودش و بچش شلختن  هرچقدر جمع میکنم فایده نداره نظم ندارن دوباره میریزن

من تا جایی که بتونم تلاشم رو میکنم خونه تمیز باشه بقران از صبح ساعت هفت سر پام تا خود شب مثل یه کوزت ...

اینا رو ولش بخودت برس 

خودمم همینجورم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم   
عزیزم کارشوهرت اشتباست . ولی خب تو هم اون داره میاد تمیز کن جمع و جور کنبعد برو بیمارستان تامین اجتم ...

بیمه هم نداریم صدبار گفتم حداقل بیمه سلامت که رایگانه برامون فعال کن گوش نمیده

کسی هم ندارم بچم رو نگه داره برم دنبال کار دکترم بیافتم بخام بچم رو با خودم ببرم کفش نداره کفشش پاش کوچیک شده پول نمیده برای پسرم کفش بخرم میگه ندارم 😭

وقتی هرچقدر تمیز میکنم به چشمش نمیاد هرچقدر غذا میپزم ایراد میگیره  اخرش هم غر میزنه خب منم ناامید میشم انگیزم از بین میره 

بقران این کارا رو تو بیرون انجام میدادم حداقل حقوق میگیرفتم بخاطر یه قرون پولی که میده منت نزاره