2777
2789
عنوان

زگ یل

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 45 پست
یکسره تو نتم متاسفانه نتیجه خوبی نگرفتم

ول کن این دکتر گوگل لعنتی رو دیوونت میکنه دختر من دیگع غذام نمیخوردم زجه میزدم آخرشم فهمیدم اصلا گیریم مسی مبتلا هم بشه سیستم ایمتی ذو تقویت کنی خودش پاک میشع فقط کمی پیگیری میخاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوره پریودی نمیشه رفت نه؟ امروز روز اولمم هست ،

نه عزیزم اگه زائده داشته باشی دکتر باید معاینه کنه مشکوک باشه نمونه میگیره میبری آزمایشگاه تو پریود نه میشه معاینه کرد نه نمونه گرفت

کندلا لیزر بدون تماسه یعنی چی که از ترشحات خودش مالید😐😐😐باید همون لحظه میپرسیدی اون چیه الانم آرا ...

احمقم دیگه نپرسیدم ، یه لحظه سریع مالید روی چشامم عینک کوفتی ،خودشم توضیحی نداد 

احمقم دیگه نپرسیدم ، یه لحظه سریع مالید روی چشامم عینک کوفتی ،خودشم توضیحی نداد

اون چیزی نبوده نگران نباش احتمالا ژل خنک کننده بوده البته منم مث تو از همسرم مطمئن بودم چون هیچ زائده یا علامتی نداشت شکم فقط به دستگاه لیزر بود ولی تو میگی کندلا رفتی این دستگاه هیچ تماسی باهات نداره پس نگرانت بیخوده 

اون چیزی نبوده نگران نباش احتمالا ژل خنک کننده بوده البته منم مث تو از همسرم مطمئن بودم چون هیچ زائد ...

اگه از ترشحات خودش مالیده باشه چی؟ 

اپراتور یه فرد داغونی بود و گر نه من مطب رفتم 

من خیلی میترسم برم لیزر زگیل بگیرم تبدیل شده به فوبیا و وسواسجرات ندارم برم

والا منم همین فوبیارو داشتم سر یه مسله بیخود و لج و لجبازی رفتم ، از من به تو نصیحت نرو 

اگه از ترشحات خودش مالیده باشه چی؟ اپراتور یه فرد داغونی بود و گر نه من مطب رفتم

انتقال زگیل فقط از راه تماس مستقیم پوست به پوسته 

به دلت بد راه نده دختر آخه اون لحظه ترشحات خودشو از کجا آورده؟؟؟😅درثانی آدم هرچقدرم داغون و مریض بشه همچین کاری نمیکنه