2777
2789
عنوان

خانومه از مغازه مون دزدی کرد 😐

398 بازدید | 18 پست

یه خانومی رفته بود به برادرم گفته بود شوهرم توی ماشین نشسته یه وسیله تزئینی گرون قیمت حدود سه میلیون انتخاب کرده بود و گفته بود ببرم بهش نشون بدم ببینم انتخاب می‌کنه یا نه اولش برادرم گفته نه لطفا عکسش بگیرید یا بگید همسرتون بیاد بعد خانومه ناراحت شده گفته اگه میخوای خرید هامو میذارم اینجا تا برگردم بابام هم میبینه خانومه ناراحت شده دلش میسوزه میگه زشته غرور مردم رو اینجوری خدشه دار کنیم و میگه اشکال نداره ببر به شوهرت نشون بده خانومه هم وسیله رو برمیداره که نشون شوهرش بده میره و دیگه برنمی‌گرده الان سه روز از این قضیه میگذره بابای من وضع مالیش عالیه و آدم دلسوزی هست میگه اگه میگفت نیاز دارم خودم بهش کمک میکردم ولی ظاهرش هم لباس و ... خوب بوده اومده وسیله تزئینی و دکوری خونه دزدیده 😏 یکی نیست بگه وقتی ندارید مگه مجبورید که این کارو میکنید؟ مگه خوراکیه که بگیم طرف گرسنه بوده تازه کلی هم خرید توی دستش بوده

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بعضیا چطور میتونن اصلا

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره بدی شده...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

کسایی ک فروشگاه دارن از این چیزا زیاد پیش میاد

دقیقا قبلا هم پیش اومده بود ولی طرف از لباس و ... معلوم بود فقیره ، یه نفرو که بابام حین دزدی گرفت ولی راهیش کرد گفت برو اشکال نداره پیش بقیه مشتری ها آبروشو نبرد وسیله رو هم بهش داد اما این شکلیشو ندیده بودیم

ما هم مامانم مغازه لوازم خانگی داره و وسایل مسافرتی 

دوتا چادر مسافرتی ازش دزدیدن 

یکی هم گفت ۲ میلیون بهم نقد بده الان کارت به کارت میکنم دیدم الکی با گوشی ور رفت بعد کارت به کارت نکرد رفت 😑

این خیلی بده ذات آدما رو با ظاهرشون‌میسنجین ...این میشه درس تا بدونین هر کسی لباس ساده میپوشه فقیر ن ...

عزیزم قضاوت کردن ذات خیلی فرق می‌کنه با نیازمند و فقیر بودن کسی ، شما خودت الان یکی لباس های شیک و گوشی خوب دستش ببینی پیش خودت میگی حداقل نیازهای اولیه شو می‌تونه فراهم کنه ولی یه نفر که حتی جوراب پاره و کهنه یا کفش پاره پوشیده خب معلومه وضعش بده

ما هم مامانم مغازه لوازم خانگی داره و وسایل مسافرتی دوتا چادر مسافرتی ازش دزدیدن یکی هم گفت ۲ میلیون ...

وای خدایا 

اونوقت من یه شکلات اضافه توی خرید هام بود ۴۰۰۰ تومن بود سریع برگشتم پولشو بهش دادم 😐 گفتم بچه شیر میدم مال حروم نخورم توی شکم بچه م هم نره

وسایل تزئینی رو چه نیازی باید داشته باشه؟؟

بعدشم وسایلش رو هم بذاره نباید اعتماد کرد چون داخلش کاغذباطله و پارچه پاره میذارن دیدم که میگم 

معمولا شوهره هم تو ماشین میشینه و وانمود میکنه جای پارک پیدا نمیکنه و یه دستی هم به مغازه دار تکون میده که طبیعی جلوه بشه 

بعدش یه گاز و بای 

بماند که زن و شوه  هستن یا همکار چاپیدن یا چیز دیگه ... 

ولی پدرتون سادگی کرده الانم‌ تنها راهش اینه صدقه حسابش کنید و یا فعلا فراموش کنید و حلالش نکنید 

فقط موندم چطور این پولا از گلوشون پایین میره ..‌ حالا نان هم نبوده وسیله تزئینی که یک سوم قیمت ازش بزور بخرن یا نخرن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بعضیا عقده این بهش میگن وسواس دزدی. یه بیماری روانیه هرچی خوششون بیاد برمیدارن

اینو گفتی یاد فامیلمون افتادم که بچه ۷ ساله ش اومد خونه مون با اسباب بازی پسرم بازی کرد برد یواشکی گذاشتش تو کیف مامانش منم هیچی نگفتم مامانش هم حتی بعدا زنگ نزد بگه فلانی ما اشتباه اسباب بازی رو آوردیم قشنگ نگه داشت واسه خودش رفتم خونه شون دیدم توی اتاقش گذاشته 🥲 اونو بچه م خیلی دوست داشت یکی دیگه واسش میخرم

عزیزم قضاوت کردن ذات خیلی فرق می‌کنه با نیازمند و فقیر بودن کسی ، شما خودت الان یکی لباس های شیک و گ ...

همین دیگه کاملا اشتباهه ... مگه تو جامعه نیستی ... نمیدونی هزارتا راه داره برای بدست آوردن همینایی که گفتی چه زن باشه طرف چه‌مرد ... خیلیاااااا تو نیاز الولیشون‌موندن ولی همینا دستشونه خیلیا هم ابزار سرقت و کلاهبرداریشونه....الآنم فکر نکنم کسی لباس پاره بپوشه کهنه‌چرا ولی پاره نه ... بجای دقت به ظاهرشون بهتره قانون تعیین کنیم برای مغازه تا چه سانتی مانتال چه لباس کهنه یه جور خرید کنن و فرق نداشته باشن