2777
2789
عنوان

محتاج دعا و انرژی مثبتی بیا

120 بازدید | 33 پست

کامنت بزارید و کامنت بقیه هم بخونید . دعا در حق همدیگه گیراست .از ته دل بخواهیم برای همدیگه و انرژی مثبت بفرستیم براهم . تو این روز جمعه و نیمه شعبان و با تموم وجودم از خدا میخوام که هررر مشکلی دارید ختم بخیر بشه و الهی تو زندگیتون پر از عشق و محبت و علاقه و برکت و ابرومندی و سربلندی بشه 

الهییییی آمیییین 

هزاران برابر دعاهاتون برگرده به زندگیتون . الهی آمییین 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین

الله بهترینا جلو راهت قرار بده . ان شالله هرررر مشکلی داری ختم بخیر بشه . الهی آبرومند باشی و خدا همیشه کمکت کنه و زندگیت پراز عشق و محبت و برکت بشه . الهی آمین . برا منم دعا کن خواهر 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

دعا میکنم اول کسانی که هر حاحتی دارن به حاجتشون برسن

بعدش خودم همون که بهش برسم ازدواج کنیم لطفا از ته دلتون دعا کنید هرکی دعا کرذ لایک کنه صلوات بفرسنم برای حاجتش

دعا میکنم کارفرمام باز جوابمو بده و برام پروژه بفرسته .بلند بگو الهی آمین .🎀😄

ان شالله بهترینا برات رقم بخوره و خدا خودش دستتو بگیره و کمکت کنه و زندگیت پراز عشق و محبت و علاقه و برکت بشه و هرررر مشکلی که داری ختم بخیر بشه و آبرومند و سربلند بشی الهییی امین . منم دعا کن خواهر 

انشاله همه حاجت روابشیممیشه برای فروش خونه مون دعاکنید

ان شالله که خدا کمک کنه یه مشتری خوب گیر بیاد و به بهترین شکل بفروشید و خیر بجاش بیاد .

الهی هرررررر مشکلی داری ختم بخیر بشه و حاجت روا و عاقبت بخیر و دلشاد و ابرومند دنیا و اخرت بشی الهی امین . توروخدا منم دعا کن

میشه دعا کنید زندگی منم خوب بشه . مهر و محبت و علاقه و برکت و ابرو همیشه در زندگیم جاری بشه و من و همسرم و پسرم خوشبخت و عاقبت بخیر باهم زندگی کنیم؟ الهیییی امین 

ان شالله که خدا کمک کنه یه مشتری خوب گیر بیاد و به بهترین شکل بفروشید و خیر بجاش بیاد .الهی هرررررر ...

دست گلت دردنکنه

دلموشادکردی

خدادلتوشادکنه

هرچی ازخدامیخوای بهت بده خواهری