کامنت بزارید و کامنت بقیه هم بخونید . دعا در حق همدیگه گیراست .از ته دل بخواهیم برای همدیگه و انرژی مثبت بفرستیم براهم . تو این روز جمعه و نیمه شعبان و با تموم وجودم از خدا میخوام که هررر مشکلی دارید ختم بخیر بشه و الهی تو زندگیتون پر از عشق و محبت و علاقه و برکت و ابرومندی و سربلندی بشه
الهییییی آمیییین
هزاران برابر دعاهاتون برگرده به زندگیتون . الهی آمییین
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الله بهترینا جلو راهت قرار بده . ان شالله هرررر مشکلی داری ختم بخیر بشه . الهی آبرومند باشی و خدا همیشه کمکت کنه و زندگیت پراز عشق و محبت و برکت بشه . الهی آمین . برا منم دعا کن خواهر
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
دعا میکنم کارفرمام باز جوابمو بده و برام پروژه بفرسته .بلند بگو الهی آمین .🎀😄
ان شالله بهترینا برات رقم بخوره و خدا خودش دستتو بگیره و کمکت کنه و زندگیت پراز عشق و محبت و علاقه و برکت بشه و هرررر مشکلی که داری ختم بخیر بشه و آبرومند و سربلند بشی الهییی امین . منم دعا کن خواهر
انشاله همه حاجت روابشیممیشه برای فروش خونه مون دعاکنید
ان شالله که خدا کمک کنه یه مشتری خوب گیر بیاد و به بهترین شکل بفروشید و خیر بجاش بیاد .
الهی هرررررر مشکلی داری ختم بخیر بشه و حاجت روا و عاقبت بخیر و دلشاد و ابرومند دنیا و اخرت بشی الهی امین . توروخدا منم دعا کن
میشه دعا کنید زندگی منم خوب بشه . مهر و محبت و علاقه و برکت و ابرو همیشه در زندگیم جاری بشه و من و همسرم و پسرم خوشبخت و عاقبت بخیر باهم زندگی کنیم؟ الهیییی امین