2777
2789

ما خونه هامون دیوار به دیواره 

بعد من داشتم بیرون گل های جدیدی که خریده بودمو تو باغچه میکاشتم

این روانی صداش بلند شد

میگفت  : عزیزم تو فقط به من پیام دادییییی من انتظار ی  کادوی گرون داشتم من خیلی حساسم تو هنوز نفهمیدی   و لوس بازی های دیگه

( دوستان از الان بگم تو حیاط داشتن بحث میکردن منم تو حیاطمون بودم برا همینم کامل شنیدم )

شوهرش دیگه کفری شد همش میگف هرروز ی چیزی میخوای بسه من بهت تبریک گفتم دیگه مرگت چیهههه

زنشم همش میگف ی هدیه ندادی بهم من برات ارزشمند نیستم یعنی؟ 

شوهرش بیچاره دیگه رف تو خونه دیگه من چیزی نشنیدم جز صدای در

من حق به شوهرش میدم اخه این لوس بازیا چیه در میارین اقا ی تبریک  و بوس و بغلو تمام

کلا از آدمای اینمدلی و لوس و امثالشون متنفرم

بنظر شما حق با کیه؟

منم موافقم باهات

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری که الان درگیر چراغونیِ جشن نیمه‌شعبانه و دغدغه ظهور داره ، مرد زندگیهنه اونی که با خرس و شکلات ...

دغدغه ظهور هم دیگه جالب نی😂

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

به نظر من حق با در بوده که بسته شده تا شما ادامه ی بحثشون نشنوی

وای عالی👌😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

ولنتاین لوس بازیه والا

بااین حجم مشکلات و سختی هایی که تواین دوره زمونه روی دوش مردا هست والا تولد خودشونم یادشون میره تنها دغدغه شون تامین خانواده ست

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

اگه وسعش برسه و کادو بخره خوبه،ولی واقعا با این اوضاع گرونی واقعا من که از شوهرم توقع ندارم برام کادو بگیره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
به نظر من حق با در بوده که بسته شده تا شما ادامه ی بحثشون نشنوی

وتاای