2777
2789
عنوان

این چیه پیدا کردم🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 48 پست
آره برام منم همین سایزی بود و بسته بندیش هم دقیقا همینجوری... چندتا انداخته بودم تو کیفم سر کلاس وقت ...

اهان باشه پس مرسی♥️

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اره منم خودم‌نخریدم توی جیب داداشم بود بهم داد.دفعه ی اول بود میدیدم.همین بودولی شما چون شک داری نخو ...

آهان ممنونم♥️

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ممنونم♥️

نمیدونم چیه ولی اگه قرار باشه با شک و تردید بخوری مطمئن باش شکم درد هم بگیری ربط میدی به این قرص

پس نخور

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه خیلی کوچیکه و زیرش زرده روش سفید باز کنم بو کنم؟

عزیزم شرمنده اینجا سوال میپرسم شرمنده تم 

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش؟

مرسی ازمحبتت ۳تاحمد برات میخونم