الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نههههه من خیلی بدبختم الانم به شوهرم گفتم بچه رو سقط میکنم سه روزه از عصبانیت گردنم درد میکنه خی ...
البته اگه دیدی واقعا نمیتونی باهاش زندگی کنی سقط کردنش بهترین راهه چون با وردو یه بچه زندگی سخت تر میشه و تازه باید بخاطر بچه هم چی رو تحمل کنی ولی اگه اینطوری نیست و یه دعوای کوچیکه اصلا از روی عصبانیت تصمیمی درباره بچه نگیر حیفه خیلیا آرزوی بچه دار شدن دارن ولی نمیشن نعمت خداست ناشکری نکنید
من از نظر مالی پدرم ازم حمایت میکنه الان دو سال هست ماشینم رو فروختم ماشین پدرم زیر پام هست الان قرار تا عید ماشین رو عوض کنه یه ماشین صفر یا دوسه ساله برام بخره از نظر پولی هم حمایتم میکنه ولی از سطح زندگیم راضی نیستم اگه شوهرم تو شغلش شکست نمیخورد رفاه زندگیم خیلی بهتر بود
میدونید بچه ها من یه خواهر دارم سه سال آزمون بزرگترها وقتی مجرد بودیم خیلی باهم هم فکر بودیم ولی الان خیلی متفاوتیم .یه وقتهایی خیلی دلم برای اون روزا تنگ میشه ولی خواهرم متاسفانه خیلی عجیب غریب شده طوری که هیچ کس باهاش رفت و امدنمیکنه همش هم فکر میکنه خودش خیلی با کلاسهای و دیگران خیلی سطح پایین هستند .همیشه هم به اکثر اطرافیان نگاه عاقل اندر سفیه میکنه
گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است. شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد