2777
2789
عنوان

مشکل منو همسرم توی زندگیمون

448 بازدید | 21 پست

اگه با مردی پنج سال زندگی بکنین و خوبی ها بدیهاش رو بنویسید برای خودتون اینا باشن چه تصمیمی دارید برای آینده؟

خوبیها:

اگه پول داشته باشه بهم میده و برام خرج میکنه.

چشم و دل پاکه.

هول نیست.

خانواده خیلی خوبی داره.

مشوق تحصیلمه و دوست داره آدم مهمی بشم از راه تحصیل.

بدیها:

اعتیاد داره.

مرتب سرکار نمیره .

برای آینده تلاشی نمیکنه.

الانم ماشین و خونه نداریم.

در ضمن خانواده خیلی بدی دارم که همیشه بهم سرکوفت میزنن با اینکه توی سن کم عروسم کردن که از سرشون بازم بکنن و خیلی عذابم میدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو بخون و برای خودت کسی شو

خانواده خودت که ساپورتت نمی کنن

همطرتم معتاده هرروز بدتر خواهد شد

سریع تر خودتو بکش بالا 

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بدی هاش خیلی بده 

خوبی هاش ،خوبی نیست فقط ادم نرمالیه خوبی حساب نمیشه از نظرم

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

درستو بخون و برای خودت کسی شوخانواده خودت که ساپورتت نمی کننهمطرتم معتاده هرروز بدتر خواهد شدسریع تر ...

دانشجویم عزیزم و همسرم خیلی مشوقمه و هر کتاب یا لباسی برای دانشگاهم باشه برام تهیه میکنه هر جوری شده

واقعا طلاق گرفتن یعنی انقدر سخته اخه دوستان میگن ویزگی های مثبتشم معمولیه

نه حیلی خاصه تو کمتر مردی اینا رو میبینی

خدایی دارم میگم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

نه حیلی خاصه تو کمتر مردی اینا رو میبینیخدایی دارم میگم

به نظر خودم اینکه خانواده خیلی خوبی داره خیلی برای منم مهمه و اینکه وقتی درآمدی داره کارتشو بهم میده مهمه برام ولی خب موصوع اعتیادش خیلی اذیتم میکنه ☹️

و باعث شده همه بهم‌کنایه و سرکوفت بزنن مخصوصا مادرم و برادرم

به نظر خودم اینکه خانواده خیلی خوبی داره خیلی برای منم مهمه و اینکه وقتی درآمدی داره کارتشو بهم میده ...

ببرش کمپ

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳