2777
2789

از نظر اون من باید یه آدم کامل و بی نقص باشم جوری ک اون دلش میخواد سرم پایین باشه فقط بگم چشم و تو سرم بزنه مدام  هیچ اعتراضی نکنم  بچه خوب خانواده باشم طبق معیار های خودش پیشرفت کنم و برم جلو و بابت همه کارام بهش جواب بدم آدم به شدت به شدتتتتت سلطه گر و کنترل گریه اگر کسی طبق معیار هاش جلو نره کولی بازه درمیاره جیغ میزنه گریه میکنم  داستان رو وارونه میکنه تا خودش مظلوم باشه 

من بالای ۲۰ سالمه میاد اتاق من میشینه از همه چی من ایراد میگیره اینکه چرا وسایلم اینجاست  لباسم اونجاست و .... ایراد میگیره تحقیرم میکنه بعد من عصبی میشم داد میزنم میره مظلوم میشه گریه میکنه من میشم دیو دو سر 

چیکار کنم بچه ها من خستم واقعا نمی تونم این وضع رو تحمل کنم 

به نظرم اتو دستش نده،فعلا به خواسته هاش توجه کن تا ارومتر بشهو اگه امکانش هست یه مشاوره ببریدش

نمیشه اصلا امکانش نیست مامانم فکر میکنه خیر و صلاح منو میخواد بارها بهش گفتم بریم مشاور قبول نمیکنه ولی اگر بشه بازم میگم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.