2777
2789
عنوان

آبله مرغان کمک

66 بازدید | 11 پست

دوستان من سه روزه آبله گرفتم 

تو سرم

توی دهنم توی گلوم 

صورتمو گردنم  و پایین تر.. 

همجا زده حتب جاهای خصوصی🤦🏻‍♀️

حالا میخام بدونم چجوری از گلوم خارجشون کنم یعنی بهتر بشم 

لقمه بزور میره پایین

یجای سالمم روی صورتم نبست 

تشنم بود از خاب پاشدم آب بخورم مگه آب از گلوم میرفت پایین

بزور ر ‌

راه گلومو بسته

چی‌کار کنم راهکار بدید 20سالمه

عنبر نسا 

برو حموم اونجا دود کن که فضاش بسته ست 

سعی کن روی زخم ها بگیری دودشو 

روزی چندبار  

بعد اثرشو  میبینی

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای گلوم چی

دودش ب گلوتم  میرسه 

دهنتو با دیفن هیدرامین قرقره کن 

ولی عنبر نسا عالیه 

بچه هامو اون خوب کرد 

تاول زده بودن داخلش پر آب 

قشنگ خشک کرد .بعدش باید ترمیم کننده بزنی جاش نمونه 

بزن گوگل  نی نی سایت تجربه بقیه از آبله برات مباد 

منم اونا رو انجام دادم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اين دله هایی که زخم ها بستند و خشک شدند چیکار کنیم زود بیفتن اصلا چقدر طول میکشه تا میفتن میترسم دست ...

من خودمم مثل شمام نمیدونم🥲اصلا نمیدونم کی باید ترمیم کننده بزنم که دیر نشه

سلام دوست عزیز شربت دیفن هیدرامین غر غر کن تا ۵روز حمام نرو دود عنبر نسا و خاک شیر بده بعد دوروز 

تا میتونی خاک شیرو آب بخور غذا هم آبکی بدون ادویه ماست  اسفناج عدسی سوپ جو  

دارو هم استامينوفن اگه شیاف باشه بهتره پماد آسکیلوور بزن قرصش  هم هست  بگیر ضد خارش و عفونت نمیزاره بکنی 

سلام دوست عزیز شربت دیفن هیدرامین غر غر کن تا ۵روز حمام نرو دود عنبر نسا و خاک شیر بده بعد دوروز تا ...

اين دله هایی که زخم ها بستند و خشک شدند چیکار کنیم زود بیفتن اصلا چقدر طول میکشه تا میفتن میترسم دستم بهش کشیده بشه اخرهم جاش بمونه صورت منم که پره