2777
2789

من جدا شدم ودارم ازدواج میکنم.اتفاقا مهرمم سه دونگ خونه هست.وخانواده همسرمم گفتن ارزش تو بیشتر از این حرفاست

اماحرفتون اصلاااا درست نبود.شما اینده رو ندیدی همون چیزی که همیشه بهش افتخار میکنی یا باهاش دلی رو میسوزونی میشه .....

متاسفم.

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

من جدا شدم ودارم ازدواج میکنم.اتفاقا مهرمم سه دونگ خونه هست.وخانواده همسرمم گفتن ارزش تو بیشتر از ای ...

و شما ادامه پست منو نخوندین

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدا شدم ودارم ازدواج میکنم.اتفاقا مهرمم سه دونگ خونه هست.وخانواده همسرمم گفتن ارزش تو بیشتر از ای ...

نه افتخاری در کار بود نه دلی برای سوزوندن

من و شما اگر قراره برای این چیزا برنجیم ک اطرافیان یا جامعه بپذیره یا نه پس باید  قدرت تصمیم گیری رو نداشته باشیم

پس اگر جرئت داشتیم و تصمیمی گرفتیم پس نباید حرف اطرافیان برامون مهم باشه 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
و جمله ی اخرمامیدوارم انقدر در خوشی غرق بشین ک گذشته از یاد شما بره.🙏

سلام.ممنون عزیزم.

وممنون بابت توضیحتون با جمله پست قبلتون راجع به جرئت خیلی حالم خوب شد.

خدا شماام غرق در خوشبختی کنه🫀🌷

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺