2777
2789

فرض کنید یک دختر اولین بار به ی پسر بگه از اون خوشش میاد بعد استرس میگیره میگه اره تو اصلا جواب نده پشت سر هم چند بار اینو میگه 

و طرف به دختره بگه اتفاقی نیوفتاده الان گفتی احاساس بهتری داری دیگه

و بحث رو دختره سریع جمعش کنه بگه تو فکر من رو درگیر کردی پسره هم عذرخواهی کنه

حالا قبل اون موضوع هر شب یعنی ها صحبت میکردن اما الان تا دختره پیام نده صحبت نمیکنن ولی وقتی پیام میده پسره درست حسابی جوابشو میده یعنی همش بحث رو کش میده صحبت کنند

یا به دختره مدام میگه اصلا امی مثل تورو فراموش نمیکنم

یا چند باری گفته اره من عکس ماه شب تولد خودمو و خودت رو دیدم همو کامل میکنن

یک بارم گفته بوده تو واقعا مثل منی منو درک میکنی کاش از نزدیک واقعا میدیدمت

این طرف یکی رو دوست داشته من نمیدونم چزوری اما جدا شدن و هنوزم گاهی فکرش درگیر اونه اصلا راجبش حرف نمیزنه من به زور یه چیزی فهمیدم

یعنی چی الان منظورش چیه

من پشیمون نیستما خب گفتم که گفتم 

طرف ترکیه زندگی میکنه یعنی اصالتا ترکه ها

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتون کمه؟

من ۱۹ 

اون ۲۴

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

خوب الان میخای چیو بفهمی؟بپرس اگ اوکی بگم

کار من از نظر شما بد بوده یعنی من خراب کردم دوستیمون رو

کار من از نظر شما بد بوده یعنی من خراب کردم دوستیمون رو

نه

ولی خیلی پیگیرش نباش ببین اون چکارس خب

خیلی اگه دوسش داری و به هرقیمتی میخوای باهاش باشی خب سعی کن رابطرو بیشتر کنی

ولی من جات بودم فاز دوری و بیخیالی برمیداشتم ببینم میاد طرفم یا نه

بیین حس میکنم افسرده هست برای همین خیلی چت نمیکنه ولی وقتی تو پیام میدی صحبتش گل می‌کنه بعد گفتی دیگه باهات سرد شده خب یا افسردگی اش بیشتر شده شاید مشکل زیاد مالی ، مشکل اش شدید شده یا واقعا دلش باهات نیست اگر جوابتو داده صرفا رفع تنهایی و یه دوستی موقت 

البته ارتباط با نامحرم حرامه 

کاربری دست دو نفره