2777
2789

دوستان من با پسر عمو مامانم چت کردم 

یعنی اول اول اون پیام داد داخل اینستا بخدا حرفای معمولی بود من ب مامانم گفتم مامان پسر عموت داره حرف می زنه درباری این موضوع مامانم گفت اوکیه مشگلی نیست وای رائیکا حواست باشه این آدم آدم خطر ناکیه از اونایی که ابرو آدم و میبره دیگه باهاش چت نکن منم گفتم چشم 

بعد دوستان این آقا هرچی پیام می زاشت من زودی اینستامو می بستم فرداش می دیدم پیام رو پاک کرده 

دیگه امشب خسته شدم از موش و گربه بازی ها بهم گفت حرفامون رو ب کسی هم گفتی گفتم فقط مامانم گفت چرا گفتی حرفی نبود که بگی منم گفتم دقیقا حرفی نبود گفتم گفت نگو بکسی چیزی چون نمی خوام کسی فکر بد بکنه فکر کنه خاطر خوات شدم منم گفتم نه این چ حرفیه آخرش هم گفت چتا رو پاک کن و اسکرین بده منم همین کارو کردم می خوام بگم نکنه برع الکی ب بابام بگه این دخترت با من رل بوده ؟ ابرو مو ببره بخدا من هیچ حرف خاصی نگفتم فقط از آبروم میترسم بهش گفتم اینستامم پاک می کنم (قرار بود کلا پاک کنم کاری ب حرفای پسر عمو مامانمم ندارم )

خدایی که آرامش من است🙂❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دراینجورمواقع قبل از پاک کردن اسکرین بگیر بعد پاک کن،یا پیامهای خودتو حذف دوطرفه کن دونه دونه اول،ولی هیچ‌غلطی نمیکنه به مامانتم گفتی حله

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

نبابا پا خودشم گیره ازاین به بعد از چتاتون عکس بگیر قبل ازپاک کردنش البته اگه نمیفهمه از صفحه عکس گرفتی 

یا با گوشی مامانت عگس بگیر هرگزهم پاک نکن عکس هارو

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

عزیزم نگران نباش جرئت نمیکنه بگه 🥰چون برا خودش خیلی بد میشهبه خدا توکل کن و کلا همه چی را فراموش کن

اصلا اهمیتی نداره برای خودش بد بشه اصلا فقط  این خانواده ابرو کسی رو می ببرن بازم توکل به خدا 

خدایی که آرامش من است🙂❤️
اصلا اهمیتی نداره برای خودش بد بشه اصلا فقط این خانواده ابرو کسی رو می ببرن بازم توکل به خدا

ببین دختر الکی فکر خودتو درگیر نکن 

مگه پدرت تو رو نمیشناسه؟ اگر هم بگه مادرت در جریانه

مطمین باش دست خدا بلای همه دست ها هست و خدا آبروی بندگان معصومش را حفظ میکنه شک نکن♥

ببین دختر الکی فکر خودتو درگیر نکن مگه پدرت تو رو نمیشناسه؟ اگر هم بگه مادرت در جریانهمطمین باش دست ...

ان شالله توکل به بالا سری می دونه من کاری نکردم ایشالله ابرمو حفظ کنه

خدایی که آرامش من است🙂❤️

نه بابا مگه تو رفتی بهش پیام دادی درخاست بیجا دادی اصلا تو پیامم داده بودی چیز بدی نگفتی که بترسی دوم خودش پیام داده و توهم به مادرت گفتی درجریان بوده سوم این خواسته ی کاری باهات بکنه بخاطر همین پرسیده که به کسی گفتی یا نه وقتی فهمیده مادرت در جریانه ترسیده گفته پاک کن تو باید اول از پیاما عکس میگربتی که مدرک داشته باشی که اون پیام داده و حرف خاصی نبوده بعدم بره بگه هیچ کاری نمیتوته بکنه نترس اصلا استرست بیجا هست منم سر ی موضوعی این ترسو داشتم بعدش فهمیدم بسیار الکی بود ترسم

نه بابا مگه تو رفتی بهش پیام دادی درخاست بیجا دادی اصلا تو پیامم داده بودی چیز بدی نگفتی که بترسی دو ...

الهی شکر ایشالله 😊❤️

خدایی که آرامش من است🙂❤️