2777
2789

سلام خانوما توروخدا اگه میدونید بیاید بگید من و امثال من از اطلاعاتتون استفاده کنیم

جواب سونو ان تیم طبیعی اومده

جواب آزمایش خون ان تی با ریسک

جواب آزمایش خون آنومالی با ریسک بالاتر از ان تی اومده

شنبه دارم میرم آزمایش سلفری بدم درضمن۳۸سالمه و ۷۴کیلو وزنم

کسی بوده دوتا غربالگری با ریسک بیاد اما سلفری خوب بیاد و بچه سالم باشه؟دکتر گفت۹۰درصد مراجعه کننده هاش بعد از جواب ان تی و آنومالی بد ،سلفری براشون خوب اومده و بچه های سالم به دنیا آوردن

از استرس نمیتونم بخوابم تا برم آزمایش تا جواب بیاد...😥

میشه برای سلامتی نی نیم نفری۵تاصلوات مهمونم کنید🙏💐

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خواهرم من ریسک داشت‌

امینوسنتز داد بچه سالم بود 

میدونم الان چقدر نگرانی 

نترس انشاءالله چیزی نیست 

من برا خواهرم نذر شیر حضرت علی اصغر کردم 

بچش سالم باشه که سالم بود خدارو شکر 

شما هم ازمایش مد نظر دکتر رو انجام بده

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بله عزیزم منبعدش هم سلفری دادم هم برا اطمینان آمنیوسنتر از بس ترسو بودم الانم بچم سالمه

خدارو شکر

یعنی برای شما هم آن تی و آنومالی جواب با ریسک اومد؟بعد سلفری دادی؟سلفری جوابش خوب اومد

خدارو شکریعنی برای شما هم آن تی و آنومالی جواب با ریسک اومد؟بعد سلفری دادی؟سلفری جوابش خوب اومد

بله عزیزم 

چقد استرس کشیدم 

سلفری دادم

انقد میترسیدم که آمنیوسنتر هم دادم

بچم الان ۵ سالشه

اسی خواهرم من ریسک داشت‌امینوسنتز داد بچه سالم بود میدونم الان چقدر نگرانی نترس انشاءالله چیزی نیست ...

خداروشکر

عزیزم یعنی مثل من هردو غربالگری جواب بد اومد ؟

بعد آمنیوسنتز داد ؟

میشه با دل پاکت آنشب برا من و بچه‌م دعا کنی🥺

خداروشکرعزیزم یعنی مثل من هردو غربالگری جواب بد اومد ؟بعد آمنیوسنتز داد ؟میشه با دل پاکت آنشب برا من ...

انشاءالله سالمه گلم نگران نباش حتما ازمایش های لازم انجام بده

اتفاقا خواهرم هماتوم داشت 

ولی الان بچش سالم بغلشه 

خواهرم فکر کنم اولین غربالگری مشکل داشت 

دکتر ارجا داد واسه امینوسنتز 

نگران نباش عزیزم 

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

عزیزم برا من بالا بود اما به نمودار قرمز نرسیده بود. دکترم گفت نمیخواسلفری بدی بخاطر سنت های ریسک زده اخه ۳۵سالم بود

وای‌من باور نکردم دادم جوابش نرمال بود اوضاع آروم بود که تو هفته ۱۶فهمیدم رو قلب‌جنین یه لکه دکتر قلب گفت اکثرا تا قبل‌تولد می‌رن برا منم رفت اما تا رفت تو استرس‌مطلق بودم. الان بچه ام دوسالشه فوق العاده باهوش تر از بچه اولمه

انشاءالله سالمه گلم نگران نباش حتما ازمایش های لازم انجام بدهاتفاقا خواهرم هماتوم داشت ولی الان بچش ...

از حدا هرچی میخوای امشب بهت بده🙏🤲

عزیزم برا من بالا بود اما به نمودار قرمز نرسیده بود. دکترم گفت نمیخواسلفری بدی بخاطر سنت های ریسک زد ...

خدا نگهدار بچه هات باشه

از حدا هرچی میخوای امشب بهت بده🙏🤲

ممنونم عزیزم🥺😢

اصلا نگران نباشی 

من خودم یادم هست امدم اینجا پرسیدم خیلی گفتن نگران نباش بچه سالمه 

درکت میکنم کاملا 🥺

ممنونم عزیزم🥺😢اصلا نگران نباشی من خودم یادم هست امدم اینجا پرسیدم خیلی گفتن نگران نباش بچه سالمه د ...

برای امضات به نیت۵تن صلوات فرستادم

یامهدی ادرکنی🤲