2777
2789
عنوان

خانم های کیک پز یه سوال

103 بازدید | 20 پست

من غالب کیکم رو چرب میکنم بعدش کیک خیلی خوب و خوش فرم در میاد ولی روش خشک میشه 

چیکار کنم؟ آخه اگه چرب نکنم هم یا می‌چسبه به غالب یا خوشفرم نمیشه

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

خشک شدن روی کیک چه ربطی به چرب کردن غالب داره🤔

اگ با توستر میپزی یه کاسه اب بذار همیشه داخل توستر تا مرطوب بشه و خشک نشه کیک ات زیادی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم المنت بالا رو زیاد روشن میزاری

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

خشک شدن روی کیک چه ربطی به چرب کردن غالب داره🤔اگ با توستر میپزی یه کاسه اب بذار همیشه داخل توستر تا ...

خب وقتی غالب کیک رو برمیگردونی‌ تهش میشه روش دیگه 

آخه آب بزارم یجوری میشه میخوام بافت کیک پنبه ای باشه

خب وقتی غالب کیک رو برمیگردونی‌ تهش میشه روش دیگه آخه آب بزارم یجوری میشه میخوام بافت کیک پنبه ای با ...

قالبتو چرب نکن

چون قالب روغنی کیک و یا پیتزا رو خشک میکنه

از کاغذ شیرینی یا ورق الومینیومی استفاده کن

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

شما غالب کیک رو چرب میکنید؟

نه

کاغذ میذارم

خب وقتی غالب کیک رو برمیگردونی‌ تهش میشه روش دیگه آخه آب بزارم یجوری میشه میخوام بافت کیک پنبه ای با ...

اها منظورت زیر کیکه😅😂

من همیشه کف غالب روغن که زدم بعدش آرد میپاشم حسابی و اضافه ارد رو تکون میدم،خیلی راحت تر جدا میشه تا حالا هم نشده که بسوزه مگه اینکه خودم دیر بردارم کیک رو 

البته دقت کن فقط کف قالب دیواره هاش رو دیگ روغن نمیزنم

آب هم منظورم داخل توستر بودا نه داخل کیک 

ما همیشه یه کاسه اب داخل توستر میذاریم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

قالبتو چرب نکنچون قالب روغنی کیک و یا پیتزا رو خشک میکنهاز کاغذ شیرینی یا ورق الومینیومی استفاده کن

غالبم‌ فرم داره  نمیشه کاغذ روغنی بزارم🥲

جنسش‌ هم شبیه جنس داخل این قابلمه‌ تفلون ها هس شبیه اونه  

اها منظورت زیر کیکه😅😂من همیشه کف غالب روغن که زدم بعدش آرد میپاشم حسابی و اضافه ارد رو تکون میدم،خ ...

اهان من آرد نپاشیدم‌ امتحان میکنم 

پس روش خشک نمیشه؟ 

برای ما فره توستر نیست

غالبم‌ فرم داره نمیشه کاغذ روغنی بزارم🥲جنسش‌ هم شبیه جنس داخل این قابلمه‌ تفلون ها هس شبیه اونه

پس ورق الومینومی بزار که حالت دادنش راحته و میتونی شکل قالب درش بیاری

اهان من آرد نپاشیدم‌ امتحان میکنم پس روش خشک نمیشه؟ برای ما فره توستر نیست

نمیدونم قالب شما چجوریه ولی ببین اینی که تو میگی زیر کیک هستا نه روش😂

اگر منظورت کف قالب یا همون زیر کیکه نه خشک نمیشه اینجوری 

فقط ارد کم بپاش در حد اینکه یه لایه نازک روی روغن رو بپوشونه