سلام، از خدا ناراحتم.چرا منو اینجوری آفریده؟حالم از اخلاق خودم بهم میخوره. ۳۵ سالمه ولی هنوز بلد نیستم خلاصه حرف بزنم. همیشه وقتی میخوام یه جمله رو توضیح بدم. چنتا جمله بیشتر میاد به ذهنم. چندین ساله دارم زجر میکشم. حتی توی مهمونی، سکوت که میشه و همه دست به موبایل من سکوت رو میشکنم. آخه چرا من؟🙈خیلی دلم گرفته.خیلی خسته ام. از جمع فراری شدم. همش تنهایی رو دوس دارم. چون اینجوری حداقل با خودم فکرمیکنم. و خودم پیش خودم کوچیک نمیشم.همسرم خ کم حرفه.تو مهمونیا بلده چجوری حرف نزنه. بعد مهمونیا من اعصابم خرد میشه که اگه توعم حرف میزدی من مجبورنبودم کوچیک بشم.
دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز دلم فقط بخاطر همین مشکل از خدا متنفری خب هوش کلامیت پایینه که با تمرین میتونی قوییش کنی دوره ها ...
دایما دارم کتاب میخونم. بله هوش کلامیم پایینه.نه از خدا متنفر نیستم. فقط گلایه دارم. کاش منم درون گرا بودم. شیک و مجلسی دیده میشدم. مخصوصا وقتی این حس رو از اطراف دریافت میکنم که ازم خوششون نمیاد. یا حسادت میکنن.یا فک میکنن دارم پز میدمو کلا کلامم رو درک نمیکنن واقعا اذیت میشم
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
خوب تا حالا رفتید با روانشناس صحبت کنید ؟ یا اگه درگیر افکار زیادی و حس میکنی غیرمعموله با روانپزشک ...
همون عزت نفس رو گفتن و وسواس.بچه بودم وسواس داشتم. و توی خونواده کسی به حرفام گوش نمیکرد. و از همون بچگی میگفتن وای چقد حرف میزنی. من ساکت میشدم و میدیدم خودشون چقققققد حرف میزنن ولی فقط من انگشت نما میشم
جمع خانواده.جمع دوستان.حتی وقتایی که باهمسرم هستیم. بیشتر من صحبت میکنم.اگه منم حرف نزنم کلا سکوته
باید خوشحال باشی که اعتماد بنفس داری
شوهرت از نداشتن اعتماد بنفس که سکته نه برای با کلاسیش
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.