2777
2789

اولین باری که باهاش تلفنی حرف زدم

اولین باری که از نزدیک همو دیدیم

اولین باری که دست همو گرفتیم

اولین ماچ

و.......تمام روزای باهم بودنمون

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که تو‌بغلش بودم و‌ بهم میگفت خیلی خوشگلی بدون هیچ عملی خداروشکر می‌کنم که دارمت و تاج سرمی و باعث افتخارمی و از این حرفا ای خدا دلم خواستتتتت

برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین لطفاً♥️

اگر برانگیخته نمیشی جالبن بعضی احساسات

همون بابت نبود احساسات ناراحت میشم دیگه 

کویر لوته زندگیم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

هرروز صبح 

من همسرم کارش تو خونه س 

قبل از من بیدار میشه میره اتاق کارش ، من تا چشممو باز می‌کنم صداش می‌کنم میاد بغلم میکنه و میگ خدایا شکرت 

من هرروز صبح ب عشق این لحظه بیدار میشم اون خدایا شکرت برای من از هزارتا حرف عاشقانه عاشقانه‌تره

مرسیی بالاخره یه تاپیک خوب دیدیم اینقد خیانت و جنگ و دعوا خوندم که به خودمم دیگه اعتماد ندارم😑

خواهش میکنم. به نظر من هم. تداعی لحظات شیرین حس خوبی به ادم میده

وقتی ک پیشش بودم 🥺🥺

بچه ها لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم