2777
2789
عنوان

صاحب خونه بی تربیت

278 بازدید | 19 پست

امشب رفتیم خونه‌ی دوست شوهرم ساعت ۷ شیرینی گذاشتن جلومون گفتن بخورین من رژیمم نمیخورم شیرینی ساعت ۸ ۱ استکان چایی اورد ما هر شب عادت دارم نهایتا ساعت ۸ شام میخوریم بعد شروع کردن به حرف زدن من فشار پایینم هستم فشارم هم اومده بود پایین سر درد وحشناک گرفتم انقد طولش دادن تا ساعت ۱۰:۳۰ شام اوردن شام و انقد طول دادن ساعت شد ۱۲ میوه هام همینجوری رو کانتر اشپزخونه بود ما بلند شدیم اومدیم گفتن وای بمونین میوه بخوریم من اصلا خوشم نیومد ازشون بنظرم بهمون بی احترامی کردن گدا گشنه نیستم ولی ادم یا دعوت نمیکنه یا اگه دعوت میکنه درست پذیرایی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاشرت همه ادما یه جور نیست، اونا مدلشون مثل شما نیست لزوما بی احترامی نکردن، من خودم ساعت هشت شام بخورم در واقع خیلی دیر بوده دیگه چون ما نهایت هفت شامو خوردیم، ولی جایی برم درک میکنم 

شما رژیم بودی درست ولی با خودت چیزی میبردی تو کیفت که بخوری ضعف نکنی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بعضیا چون روش خودشون اینجوریه فک میکنن همه همینن

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
شاید رسمشون اینه

رسمشون اینه بد پذیرایی کنن من از همون اول همه‌ی وسایل پزیرایی رو میذارم رو میز هر کی هر چی خواست برداره 

این گذاشته بود میوه رو تو اشپزخونه اخرم دور نداد خیلی بهم بر خورد 

مدلشونه‌تو ک شرایط خودتو میدونی باید تو کیفت همیشه یچیز واسه خوردن داشته باشی

بنظرم زشته جایی بری با خودت غذا ببری من بهم بر میخوره کسی خونم غذا بیاره

رسمشون اینه بد پذیرایی کنن من از همون اول همه‌ی وسایل پزیرایی رو میذارم رو میز هر کی هر چی خواست برد ...

خسیس بودن  دیگه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗