2777
2789
عنوان

صاحب خونه بی تربیت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 19 پست
همیشه راست میگن قبل مهم‌ونی یه چیزی بخورید که گرسنه نباشیدچون‌سبک پذیرایی و میزبانی و دست پخت همه با ...

چون اونا ماشالله خونا ما خیلی خورده بودن گفتم اگه چیزی بخورم اونجا چیزی نخورم شاید ناراحت بشن فک کنن خودمو میگیرم 

ولی بنظرم اونا عادت دارن خونه مردم حسابی شکمشونو سیر کنن کسی میاد خونشون چیزی نخورن سر میز نون هم بود دستم نمیرسید گفتم من نون میخورم بجایی که سبد نون بزاره پیشم نصف کف دست نون داد حتی شامم نخوردم

چون اونا ماشالله خونا ما خیلی خورده بودن گفتم اگه چیزی بخورم اونجا چیزی نخورم شاید ناراحت بشن فک کنن ...

چ بیشعور بودن دیگه نرو تا نیان خونتون من بدم اومد ازشون

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اونا ماشالله خونا ما خیلی خورده بودن گفتم اگه چیزی بخورم اونجا چیزی نخورم شاید ناراحت بشن فک کنن ...

میفهمم عزیزم

واسه همین میگم

بعضی ادمها خیلی عجیب غریبن به خدا

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
چ بیشعور بودن دیگه نرو تا نیان خونتون من بدم اومد ازشون

خیلی ظاهر سازن یکجوری خودشونو خوب جلوه میده نمیدونم چجوری قطع ارتباط کنم شوهرمم خجالتیه تو این چیزا چون دوستش هی بهش زنگ میزنه روش نمیشه گوشیشو نگیره یا بپیچونه میدونی چی میگم انکار رو در بایستی داره

خیلی ظاهر سازن یکجوری خودشونو خوب جلوه میده نمیدونم چجوری قطع ارتباط کنم شوهرمم خجالتیه تو این چیزا ...

حرف بزن با همسرت بگو بدرد نمیخورن و ...

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗