2777
2789

سلام بچه ها

میخوام چمدون بخرم. از این مدل چمدون های نشکن. 

میخوام بدونم شماها از این مدل چمدون‌ ها که استفاده میکنید راضی هستید؟

من حس میکنم این مدل نشکن‌ ها فضای توشون نسبت به مدل برزنتی ها خیلی کمتره! همش حس میکنم توی سایز متوسطش چیزی جا نمیشه. اینطور نیست؟ 

و اینکه چمدون شما رنگ روشنه؟ این ها توی سفر کثیف نمیشن؟ قابلیت تمیز شدن داره یا کثیف و تیره میمونن؟

الان به یه پیجی پیام دادم، گفته رنگ‌هایی مثل یاسی، نارنجی، ابی یا سبز کم رنگ و این ها لک و کثیف میشن! 

شما چه تجربه ای دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندساله چمدون برزنتی دارم مارک us polo تکون نخورده. سفر هم زیاد بردمش 

چمدون محکم هم داشتم برند ژاپنی قدیمی،تو ظاهر هم اندازه بودن ولی محکمه کم جا تر بود 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من صورتی گرفتم سیاه شد راستشو بخوای حتما روکششو بنداز اگه روشن گرفتی یا بده فرودگاه سلفون میپیچن خود ...

ای بابا پس هیچی!

فضای توشون چطوره؟ از دور که دیدم انگار هیچی توش جا نمیشه و نمادینن :/ 

سایز متوسط خوبه فضا هم کافی داره. رنگ روشن اش کثیف میشه. ولی وقتی چمددنت قاطی چمدونا داره میاد زود مشخص میشه گم نمیشه. 😊

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
سایز متوسط خوبه فضا هم کافی داره. رنگ روشن اش کثیف میشه. ولی وقتی چمددنت قاطی چمدونا داره میاد زود م ...

عزیزم ببخشید یه سوال دارم، اگر شما اطلاع دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.

برای خرید بلیط هواپیما‌ نوشته بود هواپیماییِ ایرتور چمدون های فایبر گلاس و فقط با تگ limited release انجام میده

منظورش از چمدون فایبر گلاس این چمدون های پلاستیکیِ نشکنه؟

و اینکه شما میدونید منظورش از این تگ limited release چیه؟