2777
2789
عنوان

هی مرطوب کننده خارجی مم تموم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 51 پست
ژنو بالتیک ضدافتابش که خوب نبود حس خوبی نمیگیرم دیگه ازش

نه خیلی چیزاش خوب نیست ولی این ی مورد خیلی خوبه محصولات ایرانی کلا خیلی تعریفی نیستن ولی این خوبه مرطوب کننده سیمپل ام خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیناژن ضد افتاب پوست خشک رو داشتم باهاش جوش میزدم مرطوب کنندش هم باعث جوش میشه؟

نمیدونم تا الان که خوب بوده برای من

البته برای استفاده روزانه بنطرم آبرسان EiNهم عالیه من خودم دارم، حجمش بالاست زود جذب میشه بوش خوبه ارزونم هست

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بعد ابرسان ،مرطوب کننده میزنی؟

ژیناژن بعد حموم و قبل ارایش میزنم

EiNهم برای مواقع عادی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

سوپکس پنجاه تومن ولی عالیه .پمپیش خیلی زیاد داخلشه .ای آی ان دویست تومن پمپی بزرگش ،آردن پونصد کاسه ...

میشه بگی از چه لحاظ هایی خوب بودن؟ و از کدوم تجربه استفاده داشتی؟

سوپکس پنجاه تومن ولی عالیه .پمپیش خیلی زیاد داخلشه .ای آی ان دویست تومن پمپی بزرگش ،آردن پونصد کاسه ...

بعد استفاده از سوپکس بدنت حس تشنگی یا خشکی بیشتر نکرد؟

خواهرم یه کرم پمپی داشت ظاهرش خیلی شبیه سوپکس بود ولی اون زمان من مارکش رو نگاه نکردم چیه 

ولی پوست باهاش خشک تر میشد

حساس میکنم پوست رو تیره هم میکنه

سوپکس اینجوری نیست کدوم مدلش رو داری؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
میشه بگی از چه لحاظ هایی خوب بودن؟ و از کدوم تجربه استفاده داشتی؟

جوش نمی‌زنی ،پوستت مرطوب نگه می‌داره تا وقتی صورتت نشستی انگار لایه محافظ داره ،سبک هست ،زود جذب میشه،بوی بد ندارن ،حساسیت ایجاد نمی کنن ،حالت چربی و روغنی ندارن ،از چین و چروک جلوگیری می کنن به پوستت شادابی میدن .آردن حتی پوستت سفید تر می کنه انگار .ای آی ان و سوپکس هم وقتی میزنی پوستت سر حال و جوون میشه ولی ماندگاری آردن خیلی بهترع

بعد استفاده از سوپکس بدنت حس تشنگی یا خشکی بیشتر نکرد؟خواهرم یه کرم پمپی داشت ظاهرش خیلی شبیه سوپکس ...

نه اون مرطوب کننده ی بابیناست که پوست رو خشک می کنه عزیزم .ظاهرش شبیه سوپکس هست ولی خیلی داغون می کنه پوست رو .سوپکس روغن شتر مرغ