2777
2789
عنوان

بنظرتون چه عکس العملی نشون بدیم

95 بازدید | 8 پست

تو یه گروه دوستانه یه نفر از ضررش گفت و کمی ناراحت بود بعد من رفتم دو سه خط چیز میز امید بخش و اینا براش نوشتم
بعد همه سین زدن و ایشون هم سین زد ولی هیچ چیزی در جواب نگفت حداقل یه ریکشن 👍🏻 یا اینا هم نشون نداد یکم خجالت کشیدم

شما بودین چیکار میکردین بنظرتون پیاممو پاک کنم؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه سین زدن پاک نکن

اوکی ولی انگار بعضیا لیاقت ندارن 😐

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
من خودم اگه باشم زیاد برام مهم نیست ولی دیگه عکس العملی نشون نمیدم دراین مورد بفهمه خوشم نیومد

درسته تقصیر خودمم بود یه دفه هم قبلا پیش اومد
لعنتی من خیلی احساسی ام زود دلم میسوزه 

منم گاها پیش اومده واسم یه طومار متن انگیزشی نوشتم طرف به خودش زحمت نداده یه لایک بزنه بس که خشکه

واقعا بیشعور و بی لیاقتن

درسته تقصیر خودمم بود یه دفه هم قبلا پیش اومدلعنتی من خیلی احساسی ام زود دلم میسوزه

منم! البته بعضی وقتا. صدبار میگم محل طرف ندم وقتی اینقدر اذیتم کرده باز کمک بخواد با سر میرم