2777
2789

به شخصه غمگین ترین کتابی که خوندم شب های روشن داستایووسکی هست.

و اتفاقا ازین جور کتاب ها خوشم میاد نشان دهنده هنر قلم نویسنده است که با چیدن کلمات بتونه غم رو وصف کنه در پایان داستان و خواننده رو تحت تاثیر قرار بده

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که معرفیش کردی حتما باید بخونمش😅♥️

درکل پیشنهاد میکنم هیچکدوم از آثار داستایوفسکی رو از دست ندید.

البته امکان داره چون رمان های روسی هست سلیقتون نباشه

کتاب ها با ادبیات سنگینی نوشته شدن ، ولی برای شروع شب های روشن عالی و کوتاهه برای اینکه ببینید با اثارش ارتباط میگیرید یا نه 

و پس از اون قمارباز رو پیشنهاد میکنم(ولی ترجمه های خوبی ازش وجود نداره مخصوصا ترجمه جلال آل احمد که بسیار داغونه)😂

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
ممنونم ازتون حتما میخونمش ♥️♥️کتاب دیگه ای هست که معرفی کنید ؟

ملت عشق الیف شافاک(عشق معنوی مولانا و شمس)

دنیای سوفی (فلسفی)

کیمیاگر پائولو کوئیلو 

ربه کا (رمان)

جنایت و مکافات(یکی از کتابهای سنگین داستایوفسکی)

کتابخانه نیمه شب 

تکه هایی از یک کل منسجم(روانشناسی)

سفر روح (فلسفی روانشناسی)

شاگردان بسیار استادان بسیار (تناسخ و زندگی بعد از مرگ)

فرانکشتاین( رمان)

الیور تویست(چارلز دیکنز) (داستان)

ازونجایی که من در همه ژانر ها کتاب میخونم این کتاب ها هم ژانر های متفاوتی از هم دارن که بعضیاشون رو حدودا نوشتم