2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشان دهنده ی بد بودن وضعیت مردمهو ناراحت کنندست

والا بیرون میریم کافه‌ها و رستورانا پرن‌ 

بازار جای تکون خوردن نیست همه هم دستشون پر پلاستیک خریده 

طلافروشی‌های که همیشه تا خر خره پرن

نمی‌دونم والا وضع مردم بده یا خوبه 

البته کلا مردم ایران شاه هم باشن عادت به بدبخت جلوه‌ دادن خودشون دارن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

والا بیرون میریم کافه‌ها و رستورانا پرن‌ بازار جای تکون خوردن نیست همه هم دستشون پر پلاستیک خریده طل ...

چی بگم من زایمان کردم باید میشد۲تومن یارانه کلا نریختن

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
والا بیرون میریم کافه‌ها و رستورانا پرن‌ بازار جای تکون خوردن نیست همه هم دستشون پر پلاستیک خریده طل ...

شما درصدی از مردمو میبینی

خیلی ها هستن تو خونه نشستن به خاطر نداری

اونایی هم که خرید هستن حقوق یه ماهو میگیرن چهارتا جنس میخرن

چون خرید می‌رن پولدارن؟

شما درصدی از مردمو میبینیخیلی ها هستن تو خونه نشستن به خاطر نداریاونایی هم که خرید هستن حقوق یه ماهو ...

خرید گوشت و مرغ و مواد غذایی رو نمی‌گم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

شما درصدی از مردمو میبینیخیلی ها هستن تو خونه نشستن به خاطر نداریاونایی هم که خرید هستن حقوق یه ماهو ...

درصدی از مردم ؟ والا هر جا میری پر آدمه 

مطب زیبایی . آرایشگاه . لباس فروشی . رستوران . کافه . طلا فروشی و .......

همین درصد درصدا سر هم جمع شن میشه یه جمعیت زیاد