2777
2789
عنوان

بابام بهت توهین کرد 😐

95 بازدید | 5 پست

‌برگشته بابام میگه وقتیکه میخندی دهنت روبازنکن اینجوری انگاری عین اسبه دهنت فک بالات کلا دیده میشه 😐

خومن چیکارکنم سوءتغذیه داشتم فک بالام کوچیک مونده دیده میشه 💔 دست من نبوده که رشد بدنم..

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

یعنی تغذیت خوب نبوده؟ 

چه حس بدی یعنی چی آخه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

جنبه شوخی داشته باش عزیزم منظوری نداشته

من اینجوری بهم بگن هار هار هار بیشتر میخندم بقیه رو هم همراه خودم میکنم😂

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تغذیت خوب نبوده؟ چه حس بدی یعنی چی آخه

ارهه از کمبود اشتها خب چون توکودکی مواد مغذی به بدنم نرسیده شده سوءتغذیه 

حقیقت روقبول کـن.. هیچی ازهیچکس بعید‌نیست.. دوستان من فیک نیستم تازه کاربری زدم.. خیلی از کاربری هام معلق شده بخاطرهمین تا هفته بعد ازاین اکانت میرم.. نینی سایت واقعا نامردیی 💁🏼‍♀️

جنبه شوخی داشته باش عزیزم منظوری نداشتهمن اینجوری بهم بگن هار هار هار بیشتر میخندم بقیه رو هم همراه ...

واقعا مشکل اوربایت دارم اصلا موقع خندیدن عین دهن اسب میمونه فک بالام دیده میشه اصلا اعتمادبنفسم داغونن..

با تزریق و... خوب نمیشه؟

نه الانم ارتودنسی کردم دکترم تودانشکده گفت ما اصولی کارانجام میدیم تویه مرحله ارتودنسی میکنی، عمل فک دوبارهههه ارتودنسی

گفتیم نمیخوایم عمل

تامیخواست قالب بگیره بلند شدم رفتم

شبو روزم شده بود گریه اصلا عمل فک رومیشنوم حالم بد میشه