2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب زنده باشن چی بشه ،چه لذتی داره این زندگی ،،،

حالا شما مشکل داری حتما اونا هم مشکل پیدا می‌کنن؟ 

یاللعجب

مثلا من یه عمر با پدر و مادری زندگی کردم که فقط درحال دعوا کردن بودن. یه بار حرف محبت‌آمیز به همدیگه نزدن. 

چی شد؟ بدبخت شدم؟ 

نه والا. یه شوهر کردم که چشم همه دراومده. یه مردی که نسخه مخالف پدرمه. هر چی پدرم هیز و چشم ناپاک و خرابه و حرف عادیشم فحشه شوهرم بسیار مهربون و مؤدبه. اهل خدا و پیغمبره. نه چشمش هرز میره نه دستش نه اهل فحش دادنه. 

لعنت بر شیطون کن زن. تو یه مادری. چطور میتونی حتی ثانیه‌ای به نبودن بچه‌هات فکر کنی؟ 

خوب خیلی ها هستن شوهرشون بدتر از مال منه ولی خودشون با مهارت هاشون زندگی بهتری میسازن ولی من دیگه بر ...

تو فقط افسرده ای همین برو دکتر شاید برات اسنترا تجویز کنه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

حالا شما مشکل داری حتما اونا هم مشکل پیدا می‌کنن؟ یاللعجبمثلا من یه عمر با پدر و مادری زندگی کردم که ...

خدارو‌شکر که رندگیت خوبه ،،کاش دختر منم خوشبخت ‌خوشحال باشه بعد ،،،

دیونه شاخ و دم نداره

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
دیونه شاخ و دم نداره

خوب کاش من میزدم که لاقل بقیه خوشحال باشن دعا من من دیوانه بمیرم اینهمه ادم‌سرطانی آرزوی یک روز بیشتر زنده ماندن دارن من باید به  زور سالها زنده بمونم 

خوب کاش من میزدم که لاقل بقیه خوشحال باشن دعا من من دیوانه بمیرم اینهمه ادم‌سرطانی آرزوی یک روز بیشت ...

بچه به دنیا اوردی ارزوی مرگشو داری

خب به دنیا نمیاوردی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
باید از اول تولید مثل نمی کردی حالا دیگه دیره ....،ما ک هر روز داریم می میریم کاش هیچ وقت نطفمون تشک ...

بچه اولم ناخواسته بود یه مشکل جدی ناباروری داشتم دکتر گفت حالا حالا باردار نمیشی ،، در اولین خرکت باردار شدم ،،شوهرم نذاشت سقط کنم وگرنه من بچه نمیخواستم ،،دومی را وقتی مظمئن شدم طلاق نمیگیرم آوردم که اولی تک نباشه ولی الان میگم کاش اینقدر احمق نبودم 

خدارو‌شکر که رندگیت خوبه ،،کاش دختر منم خوشبخت ‌خوشحال باشه بعد ،،،

ان‌شاءالله اونم خوشبخت میشه

شما الان به فکر خودت باش جانم

نمیدونم چه اعتقادی داری. اگه اهل قرآن خوندنی زیاد قرآن بخون. نماز میخونی سجده‌هاتو طولانی کن. اگه نمی‌خونی هم سعی کن شروع کنی. 

درکنارش چه طبی رو قبول داری؟ توی طب سنتی این حال شما نشونه افزایش سودا توی سره. باید اصلاح مزاج کنی. قبول نداری برو سراغ روانپزشک. فقط اجازه نده بیشتر از این اذیت بشی.