2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

506 بازدید | 48 پست

کیا تجربه زایمان طبیعی داشتن یا قصد دارن زایمان طبیعی بکنن ؟

لطفا تموم راهکارها و تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید؟ کارهایی که از الان باید انجام بدم؟چه کلاسهایی رفتن ؟ورزش کردین یا نه ؟کلا چیکار کنم زایمان طبیعی راحت داشته باشم؟

پیشاپیش ممنون از وقتی که گذاشتین

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

اقا چرا ما هر چی تایپک میزنیم هیچکس نمیاد حتما باید موضوع رو میذاشتم زایمان مادرشوهرم😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقا چرا ما هر چی تایپک میزنیم هیچکس نمیاد حتما باید موضوع رو میذاشتم زایمان مادرشوهرم😓

خخخخخخ ای ول

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

من دو تا تجربه داشتم

اولی ۸ ساعت طول کشید دومی سه ساعت

واقعا عالی بود البته دردش زیاد بود ولی باید استانه صبرتو ببری بالا از درد نترسی و استرس نگیری

روزای اخر پیاده روی و دوش اب گرم و اگه فشار خون نداری یه لیوان گل گاوزبون بخور

روغن کرچو اصلا استفاده نکن برای بچه ضرر داره

فرزندم هیچ کس قادر به درک عشق من نسبت تو نیست تو تنها کسی هستی که صدای قلبم رو در درونم شنیدی
زایمان من طبیعی با همه درداش بهتررررین لحظه عمرم رقم خورد فک نمیکنم ناب تر از این لحظه وجود داشته با ...

خوب بگو دیگه تو دوران بارداری چیکار کردی تحرک داشتی ؟راهکار بده.میترسم درد بکشم اخرش سزارین شم .دوس دارم تموم کارهارو بکنم برای امادگی زایمان طبیعی

منم مي خواستم طبيعي زايمان كنم

سي و نه هفته دو روز دردهام شروع شد اما ضريان قلب دخترم نوسان داشت و سزارين شدم خلاصه كه تا لحظه اخر ادم نمي دونه طبيعي ميشه يا سز نرچند سدارين شدم ديديم دخترم پي پي هم كرده😨🙈

اما قبلش استخر و يوگاي بارداري ميرفتم از ماه هفت هفته اي دو جلسه ماه هشت هفته اي سه جلسه ماه نه هر روز 

پياده روي از اول مي كردم ولي اهسته پيوسته 

كلاس هاي تكنينك هاي زايمان طبيعي هم خوب 

الان ك پر تو تهران يكيش فيروزه روستا ك دولت 

مي توني سرچ كني اين كلاس ها خيلي بهت كمك ميكنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

من فقط کمی پیاده روی داشتم تو بارداری

تنبل هم نبودم کارای خونه رو خودم میکردم

همین

تو معاینه لگنی دکتر گفت لگنت عالیه 

فقط موقع دردا نفس عمیق واقعا کارسازه

آخرش هم هر وقت دکترت گفت زور بزن باید زور بزنی که آسیب زیاد نبینه واژن

در کل قشنگه