این جور صحبت هارو خیلی دوست دارم
وقت بزارین یکم بخونین خیلی مفسد نیتونه باشه
فقط امیدوارم یکی که در این حوزه خبره باشه جواب سوالات که این همه سال تو ذهن من هست رو بدن...و آروم شم واقعا خیلی درگیرشم..
همه این جهان واقعا به شکل عجیبی کنار هم سازماندهی شده از ذرات ریز اتمی تا کهکشان ها و خوشه ها و بینگ بنگ و این توانایی کسی نیست جز خالقی به نام خدا.
اینو گفتم که مطلب که پایین درست درک کنین که انسان چه نازل شده بر زمین و چه تکامل پیدا کرده اون خالق ماست که اینگونه کرده
از نگاه دین کامل ما انسان بر زمین فرستاده شد. همه ما میدونیم و اینو شنیدیم...
که حضرت آدم اولین پیامبر ما و حوا همسر ایشان و داستان آنها و نازل شدن آنها بر زمین.....خلاصه و نتیجه از نگاه دین این که گونه زیستی انسان بطور کامل و یکجا آفریده شده و سپس به زمین فرستاده شد... گفتم گونه زیستی،شاید یکم واستون عجیب و بهش فکر نکردین....انسان مثل بقیه حیوانات که خدا آفریده و همون فرقی نداره به جز یک چیز که اون قدرت تعقل و تدبر گونه انسان(به زبان دیگه iQ) به همین دلیل به گونه انسان لقب اشرف مخلوقات داده شده
اما از لحاظ فیزیکی فرقی واقعا نداریم. مختصری این که حیوانات از استخوان و گوشت و خو ن و...و ما هم استخوان و گوشت و خو ن که بقیه حیوانات آفریده شدن ما هم آفریده شدیم فکر نکنین ما خیلی خفنیم و احساس تکبر نسبت به خلقت خدا نداشته باشین ،تنها تفاوت من و تو و اون حیوان فقط و فقط IQ ماست..
یکم نکات که موقع تایپ به ذهنم رسید نوشتم خلاصه پاراگراف کانل بالا این که دین گفته انسان به طور کامل آفریده شده و سپس به زمین فرستاده شده
حالا بریم یه سر به علم بزنیم حال و احوالی ازش بپرسیم
نگاه علم تجربی گونه انسان: کتاب های درسی که ما داریم میخونیم گفتن این که زمین عاری از هر موجود زنده ای بوده،کم کم باکتری طی صد ها میلیون سال به وجود میاد،نمیخوام زیاد طولانی بشه خلاصه میگم از اون باکتری اسنفج های دریایی و بعدش ماهی بعد دوزیست ها و چند میلیارد سال بعد..
....میرسه به تکامل میمون ها که ما از تکامل خود میمون ها نیستیم ولی مث برادر انسان میمونن و از یه شاخه تکامل پیدا کردیم یکی شد میمون و یکی شد انسان اینو علم تجربی گونه انسان میگه
چند تا سوال!!!!
چرا دین یه چیزی میگه و علم یه چیز دیگه ای گفته؟
ایا علم به این حقیقت نظریه تکامل رسیده یا هنوز به طور کامل اثبات نشده...
اخه هر چقدر جلو تر میریم علم انسان کامل تر میشه مث همون نظریه خورشید مرکزی که با پیشرفت علم به نظریه زمین مرکزی تغیر کرد،از نظر من علم ممکنه درهایی گه هنوز کشف نشده رو پیدا کنه و بازم نظریه تکامل انسان تغیر کنه
دوستات نزدیک یه ساعت دارم تایپ میکنم خیلی خسته شدم...🤧🔭