2777
2789
عنوان

کار تو مشهد

49 بازدید | 9 پست

میگم تو آشنا فامیل کسی رو نداشتید که برا کار بگن باید بیای مشهد ؟ من آقام،  از اراک . دوباره داداشمو چند سال پیش از مشهد دوستش زنگ زده بود که اونجا کار داره براش ، بعد هیچی رفته بوده اونجا دیده بوده سر کاریه! 

حالا منم تو دیوار آگهی کردم که برنامه نویسم،  کار میخوام

یکی زنگ زد ظاهرا محترم بود . بعد گفت کار برنامه نویسی نداره کارای دیگه که گفت منو میتونه برا جابجایی مسافرا در نظر بگیره! حالا موندم . من حس خوبی از کار تو شهر دیگه ندارم . یعنی هر چی اینجور بوده سر کاری بوده! 

دو دفعه برا کار تو تهران این بلا سرم اومده. رفتم اونجا یا گوشی رو خاموش کرده یا اصلا کارشون نبوده

شما جا من باشید میرید؟ 

فقط ۷۰۰ الی ۱ تومن پول بلیط قطار  رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مجبور نیستی معذرت میخوام ولی آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه الان شما دوبار شکست خوردی من جات باشم دوباره نمیرم تحت هیچ شرایطی 

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔

نه مجبور نیستی معذرت میخوام ولی آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه الان شما دوبار شکست خوردی من ...

ببین ظاهرا آخه آدمه درستی میومد ، محترمو بعد بچه مازندرانم بود . بنظرم آدمای شهرستانی کمتر شیاد و بیوجدان پیدا میشه توشون

ببین ظاهرا آخه آدمه درستی میومد ، محترمو بعد بچه مازندرانم بود . بنظرم آدمای شهرستانی کمتر شیاد و بی ...

چی بگم 

خودت بهتر صلاح میدونی 🙂

💍 متأهل و متعهد درخواست از سمت آقایان⛔