2777
2789
عنوان

این خانم از اینده به من گفت

258 بازدید | 10 پست

من ۱۳ سالم بود خالم با یه خانومی صمیمی بود که پزشک بود تازه رفته بود امریکا پیش برادرش

برادرش مهندسی مکانیک میخوند واقعا مخ بود داداشش

یه بار خالم من رو برد خونه مامان این دوستش خانومه که پزشکه خالم میخواست خداحافظی کنه با اون خانومه چون اونم پیش بچه هاش میخواست بره همسرش فوت کرده بود تنها بود

بعد خیلی حرفای  عجیبی به خالم گفت 

به خالم میگفت داداشت دو سالی بیشتر مهمونتون نیست باهاش این سالای اخر خوب باشین

و عموی مامانم یک سال و هشت / نه ماه بعد فوت کردن 

یا به خالم میگفت به میترا*اسم مامانم 

بگو بعد فوت داداشتون پسرش با یه دختری اشنا میشه چند ماه بعد اونو رد نکنید خیلی خانوم خوبیه که اگه اون بره پسرش خوشبخت نمیشه 

برادرم واقعا چند ماه بعد فوت عموی مامانم با همسرش اشنا شد و خیلیییی خانم خوبیه مامانم و من همه عاشقشیم 

خانومه اصلا راضی نبود بره از این جا چون میگفت من چند ماه دیگه زنده نیستم بیشتر میخوام اینجا باشم اونجا حس غریبی میکنم با هم زبون هام راحت ترم بعد خالم میگفت این چه حرفیه میری پیش بچه هات یا میگفت هنوز جوونی این حرفارو نزنین

خانومه همون سال فوت میکنه*دقیق نمیدونم شاید دو ماه بعد رفتنش

بعد یه جا برداشت به خالم گفت من از چشمای خواهرزادت میخونم ایندش خیلی روشنه مثل دختر خودم میشه مطمعن باش دختر باهوشی 

من خیلی به حرفی که راجب من زد فکر میکنم به نظرتون راست میگه 

منم رشتم تجربی پزشکی رو هم قلبا خیلی دوست دارم خداشاهده اصلا به خاطر درامدش نیست خود شغل رو دوست دارم 

اصلا چطوری میشه یک نفر اینارو بدونه راجب بقیه بگه و درست در بیاد 

چون میگن هیچکس راجب اینده نمیدونه اگرم کسی چیزی گفت دروغ میگه

خانومه خیلی ثروتمند و متشخص هم بود دعانویس و فا  ل گیر اینا اصلا نبود 

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما پزشکی؟

نه من یازدهمم

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

گفته داداش مامانت میمیره چرا عموی مامانت فوت کرد؟

به خالم گفته بوده برادرت فوت میکنه 

برادر خالم میشه برادر مامان من میگه

ی چیزی بگم بخندی چند سال پیش همسرم رفت در خونه دوستش کار داشت منم تو ماشین بودم پسرم بغلم بود بعد مادر دوستش آمد پای ماشین سلام احوال پرسی و شروع کرد با من حرف زدن مثل پیرزنان فضول حسابی ازم سوال پرسید منم بعضی چیزا رو دوست نداشتم بدونه دروغ گفتم خلاصه دیدم حس خاصی داره ی جور انگار کل بدبختیم که هیچکی نمی‌دونست حتی همسرم و بقیه این میدونه یادمه ی جور خاص خداحافظی کرد انگار نگرانم بود  بعدش همسرم گفت این خانمه چطور بود چه گفت؟  گفتم حسابی سوال جوابم کرد  همسرم گفت زن خوبیه فکر آدمها رو میخونه و خیلی چیزا میدونه  خیلی خجالت کشیدم  اون چیزای تو فکرم رو فهمیده بود 

چرا؟؟ میدونم لطف خداس اما چرا اینقدر سخته؟ حست رو به همچین آدمها میگی جای اون خانم بودن خیل ...

بله سخته ممکنه ریاضت کشیده یا بخاطر اعمال صالح باشه

اگ کسی ظرفیت نداشته باشه اذیت میشه

وجدان صدای خداست.