2777
2789
عنوان

بیاید بگم امروز چی شد🙄

257 بازدید | 16 پست

ما ی اشنای خانوادگی داریم که هر سال عید میان خونمون،اینبار بخاطر ماه رمضان این موقع اومدن و امروز از فرودگاه رفتیم دنبالشون اما خبر نداشتن من ازدواج کردم

اهدای عضو اهدای زندگی-به سوالات پزشکی پاسخ میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تموم شد لایک کنین

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

حالا این خانواده دو پسر دارن که یکشون تازگی ازدواج کرده یکیشونم ۳ ۴ سالم ازم بزرگتره

از ۱۳ ۱۴ سال پیش وقتی ۱۳سالم بود پدر مادر پسره صدام میکردن دختر گلم عروس من و ...

منم اون موقع سنی نداشتم و واقعا حرفاشونو بدون منظور برداشت میکردم و چون قدم بلند بود فکر میکردن که ۱۷ ۱۸ سالم باشه

تا اینکه چندین سال بعدش متوجه شدم که واقعا منظوری داشتن

امروز که اومده بودن پسرشونم همراهشون بود و انگار خونه و ماشین خریده بود و میخواستن منو از خانوادم خاستگاری کنن

امروز همین که رسیدم مامان پسره چنان بغلم کرد و گفت عروس عزیزم که نمیدونستم بگم یا نگم

حالا امروز حدودا چندین خانواده باهم برده بودمشون سمت چیتگر

منم چون باید میرفتم چیزی رو همکارم تحویل میدادم با همسرم رفتم

وقتی با دوستامون رسیدیم پیش خانواده هامون دقیقا جلوی همسرم پدر پسره گفتم چه عجب اومدی عروس  

یعنی چهره ی همسرم دیدنی بود

الانم از دستم ناراحته که تو که میدونستی چرا زودتر نگفتی که از اول همراهت باشم یا کلا نمیرفتیم 

مشکل اینه امشب خونه ی ما میمونن همسرم گیر داده شب باید بیای خونه ی ما بمونی

زشته اخه روم نمیشه الان که اینا اومدن من ول کنم برم

خببببلابد تورو واس پسرشون میخواستن و افسوس خوردن بعدازینکه فعمیدن؟

نبابا افسوسشون رو میخوام چیکار؟الان نگران اینم نمیدونم شب کجا بمونم

شوهرت فامیله؟

فامیل فامیل که نه ، عموی همسرم میشه شوهر عمه ی من 

از طرفی با همسرم ۲ سال دوست و هم دانشگاهی بودیم