2777
2789

برادر فوت شده‌ام ‌رو تو خواب دیدم بسیار از شرایط خودش راضی بود اما گفت پدربزرگمون که فوت شده جنازه ای رو مدام پشت خود حمل میکند بطوریکه خودش خسته و شکسته شده و کمرش خم شده اما به هیچ وجه جنازه رو زمین نمیگذارد و برادرم از این بابت بسیار ناراحت بود

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

معلومه که پدربزرگ‌تون یه دینی گردنشه . کاش می‌فهمیدیم اونی‌که حمل میکنه کی هست؟

اگر نه از بقیه نزدیکان بپرسین ببینین به کسی بدهکار نبوده؟یا اینکه همه ازش راضی آن؟؟ اگر بازم نمیدونستین‌چکار کنین براش خیرات بدین؟به نیتش به کسی که نیازمند کمک‌کنین یا از این قبیل کارها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که پدربزرگ‌تون یه دینی گردنشه . کاش می‌فهمیدیم اونی‌که حمل میکنه کی هست؟اگر نه از بقیه نزدیکا ...

حتما پرس‌وجو میکنیم 

خیرات والا تا حد توان همیشه تو این هشت سال دادیم 

بازم ممنونم ازتون 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
من کسی میشناسم به اسم‌آقای قاضی زاده اما یک خیریه داره که براش پول میگیره در حد ۱۰۰ تومن یا ۲۰۰ تومن

اگه محبت کنید شمارشونو بذارید