2777
2789
عنوان

خانما لطفا کمکم کنید

79 بازدید | 9 پست

بیایید تا تعریف کنم بدبختیم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه مدت بود رفتم تو یه گپ چت داخل روبیکا

یه پسره بود اسمشون اقا سجاد بود

اول بگم 1 بهمن ماه 17 سالم شد

این آقا پسر اومدن پیوی و گفتن که قبلا عاشق دختر خالش بوده و فوت شدن و کل زندگیشو گف برام و گف میخوام عکستو ببینم من گفتم نمیشه و خیلی اصرار کرد که یه عکس فیک از همین نی نی سایت براش فرستادم و گف خیلی جذابی

و اینو بگم 22 سالشه من اصلا خوشم ازش نمیاد چرا دروغ بگم

گف که مشکل قلبی داره و عید باید عمل کنه و من بگم اسمم جانا هس گف جانا تا عید همراهمیم کن

سه ماهه پیام میدیم به هم پنج بار تاحالا گفتم نمیخام باهات بمونمو بلاک کردم اومده التماس که برگرد بهت علاقه دارم میمیرم و وابستت شدم فقط تا عید

حالا امروز میگه جانا خیلی دوست دارم و خیلیم محبت میکنه

گف هیچوقت از پیشم نرو وابستت شدم

گفتم که تا عید بیشتر نمیمونمو بحثم شد باهاش

خانما دستم به دامنتون چکارش کنم بلاک و اینا فایده نداره آیدیمم نمیتونم بردارم چون دلیل داره لطفا بگید چکار کنم ولم کنه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

و اینکه من فقط به فکر آیندم هستم و نمیخوام خودمو درگیر کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبیکاتو پاک کن حذفش کن شماره اگه دادی شمارتو عوص کن و براش آرزوی خیر کن

نه بابا مگه دیوونم شماره بدم

گفتم که به دلایلی نمیتونم پاک کنم

الان چه کمکی از ما برمیاد

عزیزم خواستم راهنمایی کنید چکار کنم با پای خودش بره پی کارش