2777
2789
عنوان

شوهرم جواب نمیده نگرانم چیزی شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست

این مردایی که دوست دارن مرموذ باشن همیشه آخرش رکب میخورن از زندگی خب مرد حسابی قشنگ توضیح بده حرف بزن شاید شم زنانه خانومت الهام بخش بشه جای خطرناک نری 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردایی که دوست دارن مرموذ باشن همیشه آخرش رکب میخورن از زندگی خب مرد حسابی قشنگ توضیح بده حرف بز ...

همسرم هیچوقت اینطور نبود 

امروز نمیدونم چی شده بود

هممون رو بوس ک بغل کرد رفت

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

اگه میخواست خبری بشه تا الان نمیشد یعنی؟

شب هرجا باشه میاد خونه ب همین دلیل میگم تا شب صبر کن یا میخای خیلی نگرانی استرس داری درجریان بزار 

وقتی آدرس جایی رفته نمیدونی با اسم دوستش کاری از کسی برنمیاد 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

شب هرجا باشه میاد خونه ب همین دلیل میگم تا شب صبر کن یا میخای خیلی نگرانی استرس داری درجریان بزار وق ...

نمیدونمممم 

حالا میگم اونارو نگران نکنم

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

شغلش چیه با این شغلایی که قرار کاری دارن ازدواج نکنم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

کارتون میزارم بازی کردم باهاشون خوراکی دادم نقاشی کشیدم براشون خودم یادم میره بچه ها یادم میندازن

ای بابا

سخته جون آدم بالا میاد 

انشالله چیزی نیست 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

پیمانکار😒

ممنون عزیزم😂

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا