2777
2789
عنوان

پزشک تعویض مفصل

59 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ۲۰سالمه باید تعویض مفصل انجام بدم

یسری پزشک داخل تهران پیدا کردم اسماشونو میگم ببینم شما میشناسید یا اشناهاتون پیششون جراحی داشتن(اخه تعویض مفصل نمیدونم میدونید یا نه ،خیلی سخته)

دکتر طاهری اعظم

دکتر سید جواد مرتضوی

دکتر منافی

دکترقرنی زاده

بین این چهار تا موندم://

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴سالگی پام شکست ب مرور زمون نکروز یاهمون آرتروز گرفته ...

اها انشاله که یه دکتر خوب پیدا کنی من کرج مامانم انجام داد دکتر رضایی عالی بود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اها انشاله که یه دکتر خوب پیدا کنی من کرج مامانم انجام داد دکتر رضایی عالی بود

زنده باشن اینا چهارتا واقعا دکترای خوبین انقد خوبن ک نمیدونم برم پیش کدومشون😂

زنده باشن اینا چهارتا واقعا دکترای خوبین انقد خوبن ک نمیدونم برم پیش کدومشون😂

اها ده بیست سی چهل کن 😄ولی در کل دکتری و انتخاب کن‌که امید واری بیشتر و صد درصدی بهت میده ،پس فردا نگه من که گفتم ۵۰ درصد فلان میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اها ده بیست سی چهل کن 😄ولی در کل دکتری و انتخاب کن‌که امید واری بیشتر و صد درصدی بهت میده ،پس فردا ...

همینش گیر کردم مرتضوی از همه بهتره و هزینه خیلی بیشتریم میگیره اما کاملل امیدوارم نکرد ب همین دلیل دو به شکم 

ببخشید این سوالو میپرسم الان مادرتون محدودیتی ندارن؟

همینش گیر کردم مرتضوی از همه بهتره و هزینه خیلی بیشتریم میگیره اما کاملل امیدوارم نکرد ب همین دلیل د ...

خیلی خوبه ،رو زمین‌البته زیاد نمیشینه که خم و راست نشه ،ولی از لحاظ راه رفتن اینا عالیه