2777
2789

چون خونواده بهشون یاد نداده و متاسفانه خودشونم به این درک نرسیدند قدر بدم میاد از آدمایی که در مورد ظاهر آدما نظر میدن و عیب و ایراد بقیه می‌ذارن

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا .

اونروز یه خانمی داشت تعریف میکرد که اضافه وزن شدید داشت و هرچی میره باشگاه اکی نمیشه .

بعد گفت تو چقد بده انقد لاغری بیا باشگا چاق بشی  چاق خوبه😂😂😑

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بخدا میخواستم تاپیک بزنم

اعصاب ندارم همش وای اسکینی بده چقدر کمرت باریکه چه لاغری چه قدر عمل کردی حالا من جز یه بخش بینی همش درمانی بود جراحی دو فک چانه انحراف بینی شاخک بینی پولیپ بینی سینوزیت بینی داشتم 

چه صورتت پر جوشه درک ندارن فکر نمیکنن این جوشه رو میبینم 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

بیشعوری درد بی درمونه آخه و موروثی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چون خودمون این رو در مورد بقیه رعایت نمی کنیم

امروز عکس یه دختر رندوم از اینستا رو گذاشته‌ بودن تو یه تاپیکی که بنده خدا بدقیافه هم نبود. عادی با چشمهای بور

اینقدر کوبیدنش، اینقدر کوبیدنش که حد نداشت

تا جایی که گفتن ترنسه و قیافه اش مثل مرداست و اینا

در حالی که جثه ظریفی داشت و مشخص بود دختره و بنده خدا واقعا نقص خاصی نداشت

واقعا حالت تهوع گرفتم اون تاپیک رو دیدم

نظر دادن در مورد هیکل و ظاهر بقیه به نوعی عقده گشایی بین ایرانی ها بدل شده

هر چی عقده و بدبختی و کمبود داریم سعی می کنیم اینجوری تخلیه کنیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
دقیقا .اونروز یه خانمی داشت تعریف میکرد که اضافه وزن شدید داشت و هرچی میره باشگاه اکی نمیشه .بعد گفت ...

اعماد به نفس کم بوده میخواد بقیه ام مثل خودش مشکل دار بشن باید براش متاسف شد

چون خودمون این رو در مورد بقیه رعایت نمی کنیمامروز عکس یه دختر رندوم از اینستا رو گذاشته‌ بودن تو یه ...

مشکل اینجاست که من هیچوقت کسی رو اینجوری اذیت نکردم میشورم شون ام آدم نمیشن پرو هستن

به ایرانی بودن یا نبودن نیست گلم 

آدم با اخلاق درست حرف میزنه درست فکر میکنه درست به شخصیت آدمها نگاه می کنه

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اخه به اونا چهه

واقعاااااا 

باورت میشه هر روز کلی خوراکی برام میگرم مثلا پدر 

که چاق شم ولی نمیشم خداروشکر

به ایرانی بودن یا نبودن نیست گلم آدم با اخلاق درست حرف میزنه درست فکر میکنه درست به شخصیت آدمها نگاه ...

توی ایران بیشتره قبول کن