2777
2789
عنوان

چاقی یه لاغری ❓

81 بازدید | 15 پست

من قبلا خیلی چاق بودم 

خلاصه با کمک دکتر تغذیه و رژیم خودم رو لاغر کردم 

بعد مادربزرگم از اول میگفت خودت رو لاغر نکن مردم میرن باسن مصنوعی میزارن بعد تو ابش کردی 

الانم شوهرم گیر داده که یکم چاق شو خیلی سبکی باد میبردت  

یا اینکه هر شب گیر میده بستنی بخور فلان چیز رو بخور 

مادربزرگمم میگه کیو دیدی بخاطر چاقی زنش رو طلاق بده بخور تو دیگه شوهر کردی 

خلاصه خاستم بگم هر جوری باشین یکی یه حرفی میزنه 

وقتی هم که چاق بودم اون یکی مادربزرگم همش میگفت چاقی بده و فلانه 

سعی کن خودت رو لاغر کنی 

چه چاقی چه لاغر زیاد خودتون رو به خاطر حرف بقیه اذیت نکنید 

ولی من بیشترین دلیلی که برای لاغری داشتم این بود که اندامم زیادی معلوم بود و خجالت میکشم 

درسته بعضیا خوششون میاد باسنش بزرگ باشه ولی من همیشه خجالت میکشیدم 

معلومه لاغری من عاشق لاغریم من فقد پاهام بزرگه متنفرم ازشون ای کاش جات بودم لاغر لاغر خوشبحالت 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برام مهم نیست هیکلم مثل آیدل های کره ای و مدل هاست اسکینی هستم گور حرف مردم حتی یکبار با یه استاد زن پیر دعوام شدش سر این قضیه همش میگفت چقدر کمرت باریکه اینا چاق شو 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

معلومه لاغری من عاشق لاغریم من فقد پاهام بزرگه متنفرم ازشون ای کاش جات بودم لاغر لاغر خوشبحالت

الان واقعا از خودم راضیم هر لباسی که میپوشم اندازه س 

اون موقع کل بازار رو میگشتم لباسی پیدا نمیشد که هم سایز باشه هم قشنگ 

حاضرم بمیرم ولی به اون روزا برنگردم 

هر ماه خودم رو وزن میکنم 

یک کیلو رفته باشم بالا سریع رژیم میگیرم یک کیلو رو کم میکنم 

الان واقعا از خودم راضیم هر لباسی که میپوشم اندازه س اون موقع کل بازار رو میگشتم لباسی پیدا نمیشد که ...

خیلی خوبه لاغری من عاشقشم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اره بابا راحتی

من دستام اسکلیته ولی پام رانم یجوریه حتی از شکمم چندشم میشه مخصوصا صورتم ورزشم بکنم بدنم داغونه رژیمم برام خوب نیست 

من برام مهم نیست هیکلم مثل آیدل های کره ای و مدل هاست اسکینی هستم گور حرف مردم حتی یکبار با یه استاد ...

اتفاقا الان مردم دارن خودشون رو میکشن اسکینی بشن 

لاغری عوارضی نداره 

اما چاقی هزار جور بیماری و عوارض واسه آدم میاره 

ته ته ش آدم خیلی دلش بخواد تو بعصی مراسم ها میتونه شرت پروتز دار و سوتین اسفنجی ببنده 

ولی چاقی گن باید ببندی که کل بدنت درد میگیره 

اتفاقا الان مردم دارن خودشون رو میکشن اسکینی بشن لاغری عوارضی نداره اما چاقی هزار جور بیماری و عوارض ...

ورزش ام میکنم 

ولی خدادادی چاق نمیشم هر چی بخورم

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

من دستام اسکلیته ولی پام رانم یجوریه حتی از شکمم چندشم میشه مخصوصا صورتم ورزشم بکنم بدنم داغونه رژیم ...

منم چاقی پایین تنه دارم 

حتی الان که لاغرم ران هام تقریبا بزرگن 

از بقیه میپرسم میگن اینجوری خوبه 

چاقی پایین تنه ولی شکم اگه داشته باشی تو ذوق میزنه

منم چاقی پایین تنه دارم حتی الان که لاغرم ران هام تقریبا بزرگن از بقیه میپرسم میگن اینجوری خوبه چاقی ...

متنفرم از خودم دوسته من خدادادی نه شکم نه ران هیچی نداره صاف صافه من فقد پام و زانوم چندشم میشه همیشه میگم خوشبحالش هرچی بخوره هیچ به هیچ خدایا... ای کاش منم مثل اون بودم...