2777
2789

سلام. من نمیددنستم اینقدر ملیح میشه. هی به ارایشگره گفتم جیغ نزن. ملایم باشه. حالا انگار خیلی کم رنگه. امروز دهمین روزه بعد شیدینگ هستش. برا ترمیم بهش بگم پر رنگش میکنه؟ 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درد داشت ؟چندبار باید بریم ترمیم؟هزینه چقدر شد

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

شیدینگ چیه؟ چجوریه

مثل رژ لب دائم. الان انگار یه تینت لب کم رنگ رو لبمه. لب هام خیلی بی رنگ هستن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
شیدینگ چیه؟ چجوریه

رژ دائم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

وای خسته کنندس شاید یروز خواستی یه رنگ دیگه بزنی یااصلا پاک کنی چیه دائمی

میگم که خیلی فوق طبیعی شده. تازه لبم شده رنگ لب مردم عادی. من لب خودم سفید بود اکثرا.

خب یه رنگ دیگه رژ بزن روش . اشکال نداره که. اون رنگ تینت هم ته لبت داری

عزیزم درد داشت ؟چندبار باید بریم ترمیم؟هزینه چقدر شد

نه پیماد بی حسی میزنن. اولش که اصلاااا درد نداشت. یه کم اخراش که بی حسیش رفت یه درد قابل تحمل داشت. منم فکر میکردم از درد می میرم😆

عزیزم من همیشه برام سواله آخه رنگ میره زیر پوستتون و کم کم جذب خون میشه خب برای سلامتیتون ضرر داره ه ...

به نظرم از این همه رژ سرب ضررش بیشتر نیست. من ۲۴ ساعت در حال تمدید رژ بودم. دیگه نصف بیشتر سربا برا شوهرم هم مضر بود😬