2777
2789
عنوان

علائم یایسگی

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 29 پست
به چه دردی میخوره؟

به درد سلامتي اينكه واژنت خشك نشه موقع رابطه ، اينكه پوكي استخوان نگيري ، اينكه پوستت شاداب بمونه ، روحيت خوب بمونه و خيلي مزاياي ديگه. پريود شدن يك نعمت خيلي بزرگ و علامت سلامت بدن زنهاست 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه الانش که39سالمه خشکی واژن دارم و تخمکگذاریم هیچگونه علایمی ندارم چه گلی به سر بگیرم.مرگمه نزدیک ...

توی نت دیروز دیدم پیاز درمانی جوابه ولی گشادیم میاد  شما انجام‌بده 

ذخیره تخمدانمم خیلی اومده پایین.میشه ازون باشه؟

ذخيره تخمدان عدديه كه هر ماه تغيير ميكنه اصلا به حرف دكتر زنان در اين زمينه گوش نكن كه ذخيرت پايينه و واويلا شده و اين مزخرفات شما اگر انجير خشك يا كلا انجير بخوري ذخيرت رو بالا ميبره  حتي با كترين دخيره هم باردار ميشن ، ولي خشكي واژنت ربطي به اون نداره حتما درمان كن يا اگر حال داري اصلاح سبك انجام بده 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
ذخيره تخمدان عدديه كه هر ماه تغيير ميكنه اصلا به حرف دكتر زنان در اين زمينه گوش نكن كه ذخيرت پايينه ...

ممنونم عزیزم دلمو روشن کردی

شوهرم مشکل اسپرم داره.منم که گفت ذخیره ت پایینه .گفتم پس تمامه دیگه منتظر نباشم.الان نزدیک چهارساله پیشگیری ندارم و نمیشه