2777
2789
عنوان

میخام بخاطر شوهرم خودکشی کنم

164 بازدید | 13 پست

سلام حالا این خودکشی که نوشتم اغراقه اما حالم واقعا بده

بهم بگید من غیر عادی هستم یا رفتارای شوهرم یا هر دو یا هیچکدوم

بارداری دومم هم با هزار بدبختی آی وی اف و میکرو به نتیجه نرسید دیروز فهمیدم تو 8 هفته قلبش وایساده قبلی هم همینطوری شد 2 سال پیش، اما اون طبیعی بود 

جنین هایی که تو آی وی اف تشکیل شد رو همشو گفتن عالیه و گرفت اما سقط شد

حالا شوهرم همش بغض داره و گریه ش میاد 

و منم ناراحتم اما مثل اون نه

وقتی بغض شو میبینم دنیا به سرم خراب میشه 

نمیتونم خیلی برام سخته تو این شرایط سخت خودمم حالمو خراب تر کنم و گریه زاری کنم 

همش سعی میکنم قانع ش کنم که مهم نیست و پیش میاد و اهمیت نده و بهش فکر نکن 

اما فایده نداره خیلی غصه میخوره

من خودم تنهایی هستم خودمو کنترل میکنم و بهش فکر نمی‌کنم اما ناراحت شدنش واقعا منو به مرز خودکشی میرسونه اونم بخاطر این موضوع 

اگه انقد ضعیفی خب بکن زودتر

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم ناراحتیتون طبیعیه

خیلی خوبه که سعی میکنید باهاش کنار بیاید مشخصه انسان قوی ای هستین

به شوهرتون هم یکم فضا بدین و بزارین این دوره سوگواری و ناراحتیتون بگذره تا حالتون بهتر شه

قربونت بشم ناراحتیتون طبیعیهخیلی خوبه که سعی میکنید باهاش کنار بیاید مشخصه انسان قوی ای هستینبه شوهر ...

سعی میکنم وقتی گریه میکنه منم فرو میریزم با اینکه تو طول روز خودمو کنترل میکنم 

میدونم حالت بده اما لطفا خودکشی رو مث نق و نبات عادی نکنین ی عده هستن تحت فشارن اما ب خودکشی فکر نمیکنن سایت پر از نوجوان دوست داشتنی و حساسه وقتی راحت اسم‌خودکشی رو میارین یعنی عادی سازیش میکنین و دیگران رو تحریک میکنین و باعث میشین واقعا کسی خودکشی کنه و در اصل شما توو این خودکشی نقش داشتی

لطفا دیگه کسی توو سایت اسم خودکشی رو نیاره ی ذره انسانیت کافیه💗🫂

بچه نداری ؟ 

واقعا بچه اینقدر مهمه ! من ۱۰ ساله بهش فکر نمیکنم ک بخام اقدامی کنم ! 

مشکل شما اینه ک داری اونا دلداری میدی کارت این حسو میده ک بهش القا میکنی مقصر منم . تو مشکل نداری . من برام مهم نیست ولی پدر شدن تو جزء واجباته ! 

همونقدری ک شما ناراحتی اونم هست بنظرم دیگه دربارش باهاش صحبت نکن حتی اگه دیدی داره گریه میکنه . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

اما دنیایی نامردی هست اینو خوب میدونم بلانسبت شوهر شما و فیلم بعضی آقایون اگر خیلی ها بدون بچه خیلی هم راضی هستن تن دادن ب قسمت یکی از اقوام نزدیک ۶ تا بچه سقط کرد خانمش چون مرده کار شوهرشمارو میکرد آخر پدر بیشعورش رفت دامادش کرد و زن گرفت براش گفت پسر من تا کی بشینه غصه بخوره و پدر شودن همه رو ببینه اما فکر نکردن ب دل اون زن مظلوم جز درد بچه دردی بهش دادن موندگار تا ابد برای همین من از چنین مردهایی میترسم 

ببین هزارتا دوا و دکتر توو این مملکت پیدا میشه این نشد یکی دیگه 

مورد داریم بعد از ۱۶ سال بچه دار شدن

دختر خاله ام بعد از ۱۲ سال این در و اون در زن بچه دار شد

قوی باشین ایقد زود خودتونو اذیت نکنین 

بچه نداری ؟ واقعا بچه اینقدر مهمه ! من ۱۰ ساله بهش فکر نمیکنم ک بخام اقدامی کنم ! مشکل شما اینه ک دا ...

نه بچه ندارم 

دمتون گرم که بفکر بچه نیستین من پیر شدم تو این راه 

آره شاید اینطوره سعی میکنم دیگه دلداریش م ندم 

خوندی تاپیکو؟ گفتم خودکشی رو جدی نگفتم

امیدوارم هرچه زودتر اوکی بشع شرایطت گلم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین