2777
2789
عنوان

مهمون دارم‌ فک کنم غذا شوره

152 بازدید | 15 پست

از راه دور امدن تا ۶صبح بیدار بودن هنوزم خوابن ناهار گوشت و پیاز ادویه گذاشتم بپزه احساس میکنم شورن البته هنوز نپختم آب مزه کردم خیلی استرس دارم ایقدم آروم کارام میکنم بیدار نشن خسته شدم هنوز فردا هم هستن

خدابهت  صبر بده کی هستن  مهمونا

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی نیستیم از اولش خوب حالشو داری😫

نمیدونی چه دعوایی با شوهرم سر اینا داشتم ،شوهرم من قدرت نه گفتن نداره البته خوب قرار نیست به شوهر من سخت بگذره بگه نه منه بدبخت بشور بساب بپز

[QUOTE=372014011]نمیدونی چه دعوایی با شوهرم سر اینا داشتم ،شوهرم من قدرت نه گفتن نداره البته خوب قرار نیست به شوهر من ...[/QUOTE

عزیزم راهش اینه بندازش تو خرج چیزی هم خونه داری قایم کن بزار بخره اینقدر خرج بتراش حالش جابیاد دفعه دیگ میفهمه چیکارکنه  نیاز به دعوانی هی بگو اینو بخر اونو بخر 

[QUOTE=372014011]نمیدونی چه دعوایی با شوهرم سر اینا داشتم ،شوهرم من قدرت نه گفتن نداره البته خوب قرا ...

ازش پول گرفتم ،میدونی یه شهر دیگه شوهرم کار میکنه همه کارا خودم انجام دادم شوهرمم امد سر سفره آماده