الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی نگرانم واقعا که پولمو نخورده باشن 27دی سفارش دادم یه بار اینقدر زنگ زدم وپیام دادم به زور جواب دادگفت15اسفندمهلت ارسالشه ولی فعلاخبری نیست پی دی اف ارسال هم نمیزاره که آدم ببینه و جواب پیامم نمیده
سلام عزیزم نه هنوز اصلا جوابگو نیستن به زور تهدید دوکلمه جواب داده قراربودمال من5اسفندبیادنفرستادن بعدشد15اسفندحالاهم اینقدرتهدید کردم اسم قانون آوردم گفت25ام ارسال میشه تاببینم ارسال میکنه یانه شد دفعه اول و آخرم که اینترنتی خرید میکنم
سلام عزیزم نه هنوز اصلا جوابگو نیستن به زور تهدید دوکلمه جواب داده قراربودمال من5اسفندبیادنفرستادن ب ...
البته این هم بگم چون ارسالی ها میبایست ۲۵ روز کاری بعد میبود من ۷ اسفند پیام دادم کی سفارشم میرسه؟بعد یکی پیام داد که شما ۱۵۰ بزنین امشب میاد جالب این جاست که همون شب گفتند پیجمون هک شده و هر کسی غیر از شماره حساب توی پیج شماره حساب دیگه ای داده کلاهبرداریه،شاید اونی که جواب شمارو داده هکر بوده
نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای
من که فکر نکنم لباسی در کار باشه برای عروسی میخواستمش به دستم نرسوندن برای عید میخواستم که بپوشم بازم خبری نیست من رفتم خرید کردم امروز از بازار دیگه هیچوقت اینترنتی لباس نمیخرم