2777
2789
عنوان

احراز هویت ایتا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3313 بازدید | 98 پست
سلام دوست عزیز،هنوز نرسیده پیام دادم گفتند تا قبل عید میرسه نگران نباشید

سلام گلم

مرسی قشنگم

وقتی رسید خبر میدین؟

از همین کانال بود سفارشتون دیگه نه؟؟

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم سفارش دادم ولی هنوز نرسیده 

خیلی نگرانم واقعا که پولمو نخورده باشن 27دی سفارش دادم یه بار اینقدر زنگ زدم وپیام دادم به زور جواب دادگفت15اسفندمهلت ارسالشه ولی فعلاخبری نیست پی دی اف ارسال هم نمیزاره که آدم ببینه و جواب پیامم نمیده 

سلام منم سفارش دادم ولی هنوز نرسیده خیلی نگرانم واقعا که پولمو نخورده باشن 27دی سفارش دادم یه بار ای ...

سلام دوست عزیز،سفارشتون بدستتون رسید؟منم از همون پیج خرید کردم به من گفتند تا قبل عید میرسه

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای  

سلام عزیزم نه هنوز اصلا جوابگو نیستن به زور تهدید دوکلمه جواب داده قراربودمال من5اسفندبیادنفرستادن بعدشد15اسفندحالاهم اینقدرتهدید کردم اسم قانون آوردم گفت25ام ارسال میشه تاببینم ارسال میکنه یانه شد دفعه اول و آخرم که اینترنتی خرید میکنم 

سلام عزیزم نه هنوز اصلا جوابگو نیستن به زور تهدید دوکلمه جواب داده قراربودمال من5اسفندبیادنفرستادن ب ...

لطفا اگه ارسال کردند همین جا اطلاع رسانی میکنید؟

سلام عزیزم نه هنوز اصلا جوابگو نیستن به زور تهدید دوکلمه جواب داده قراربودمال من5اسفندبیادنفرستادن ب ...

البته این هم بگم چون ارسالی ها میبایست ۲۵ روز کاری بعد می‌بود من ۷ اسفند پیام دادم کی سفارشم میرسه؟بعد یکی پیام داد که شما ۱۵۰ بزنین امشب میاد جالب این جاست که همون شب گفتند پیجمون هک شده و هر کسی غیر از شماره حساب توی پیج شماره حساب دیگه ای داده کلاهبرداریه،شاید اونی که جواب شمارو داده هکر بوده

آره عزیزم اگربرسه حتما اینجابهتون میگم من27دی سفارش دادم باکلی تهدید جواب داد که خیاط بایدکاروتحویل مابده گفتم اگه تا5روزدیگه ارسال نکنی جوری دیگه برخوردمیکنم چقدرم پرمدعابامن بحث میکنه ومیگه ترسی ندارم هرکارمیخای بکن گفتم باشه تا5روزدیگه ارسال نکنی جوردیگه باهات برخوردمیکنم ارسال نکنه منم ازپلیس فتا شکایت میکنم 

نمیدونم واقعا چه داستانی هست که هی میگفت هک شده بعد پاک می‌کرد پیام رو 

دوباره هی میگفت هک شده 

بعد میگفت نه مشکل حل شد 

اصلا معلوم نیست چه خبره 

فعلا این چندروزم صبرمیکنم ببینم چی پیش میاد

لباس شما به دستتون رسید؟مال من الان دوماه شده سفارش دادم هرچی هم زنگ میزنم و پیام میدم جوابگو نیستن

نه نرسیده

نه نرسیده

من که فکر نکنم لباسی در کار باشه برای عروسی میخواستمش به دستم نرسوندن برای عید میخواستم که بپوشم بازم خبری نیست من رفتم خرید کردم امروز از بازار دیگه هیچوقت اینترنتی لباس نمیخرم

من که فکر نکنم لباسی در کار باشه برای عروسی میخواستمش به دستم نرسوندن برای عید میخواستم که بپوشم باز ...

الان بنظر شما قبل عید از فتا پیگیری کنیم به جایی میرسه یا بعد تعطیلات عید به فتا اطلاع بدیم؟