پــشمـڪـ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1185 عنوان احراز هویت ایتا لطفا بیاین 3341 بازدید | 98 پست بچه ها تو ایتا یه کانال دیدم مال کرمانه پوشاک میفروشه مستقیم از تولیدی از کجا بفهمم احراز هویت شده؟اگه احراز هویت شده باشه یعنی کلاهبرداری نیست؟ اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨ 1403/11/25 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پــشمـڪـ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1185 چند تا عضو داره ۱۳۰۰۰ اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨
پــشمـڪـ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1185 کدومه من پارسال از کرمان مانتو خریدم ارزانسرای سپهر اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨
پــشمـڪـ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1185 لینکشو بزارم؟ اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨
sheftalo عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 332 احراز هویت داشته باشن اگه سفارشتون نرسید دستتون راحت میشه پیگیری کرد چون اطلاعاتشونم به ایتا دادن کانال رضایت مشتری ندارن؟یا کد مرسوله توی کانالشون باشه معتبره شکر خدا که در پناه حسینیم🖤
پــشمـڪـ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1185 احراز هویت داشته باشن اگه سفارشتون نرسید دستتون راحت میشه پیگیری کرد چون اطلاعاتشونم به ایتا دادن کا ... کد مرسوله چیه؟لینکشو بزارم میشه نگاه کنین ببینین معتبره یا نه،احراز هویت داره یا نه؟ اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨
sheftalo عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 332 کد مرسوله چیه؟لینکشو بزارم میشه نگاه کنین ببینین معتبره یا نه،احراز هویت داره یا نه؟ ایتام وبه بخش احراز هویت برام باز نمیشه 🥲از اینترنت میتونین احراز هویت کردن رو یاد بگیرین شکر خدا که در پناه حسینیم🖤
پــشمـڪـ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1185 الان نگاه کردم اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨
momydelvin عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 140 سلام دوست عزیز شما خرید کردید؟من از این پیج خرید کردم اما به دستم نرسیده هزینه ارسال هم زدم نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای
momydelvin عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 140 لطفا اگر میبینید و یا تجربه خرید از این پیج دارید اطلاع بدید من اولین بار لباس آنلاینی سفارش دادم اما پشیمونم نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای
پــشمـڪـ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1185 لطفا اگر میبینید و یا تجربه خرید از این پیج دارید اطلاع بدید من اولین بار لباس آنلاینی سفارش دادم ا ... سلام عزیزمشما از این کانال سفارش دادین؟الان رسیده؟من که هنوز سفارش ندادم راستش ترسیدم اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨
momydelvin عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 140 سلام عزیزمشما از این کانال سفارش دادین؟الان رسیده؟من که هنوز سفارش ندادم راستش ترسیدم سلام دوست عزیز،هنوز نرسیده پیام دادم گفتند تا قبل عید میرسه نگران نباشید نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای
momydelvin عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 140 سلام عزیزمشما از این کانال سفارش دادین؟الان رسیده؟من که هنوز سفارش ندادم راستش ترسیدم بله از همین پیج سفارش دادم نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای